Makbus Arkadaşlar park yatak almayı düşünüyoruz. Hangi markayı önerirsiniz? Birkaç gün içinde alalım diyoruz. Malum herşeye zam gelmeye devam ediyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim karar veremedik.
Ruveyda_ Makbus mamma aldık biz tavsiye üzerine cok begendık kalıtelı ve kurulumu cok basıt. Onerırım. Hepsi buradadan bakabılırsın
Zlhb Makbus kanz pretty yatağıda kraft visco kuzenim kullanıyordu memnunum dedi bende onu aldım araştırmadan
tugce67-67 Makbus ben e bebekten joie aldım .sallanma özelliği yok yanlız ben istemedim sallanalı👍🏻İki kademeli küçükken üstte büyüyünce altta yatırılıyor.içine pamuk yatak aldım e bebekten toplam 500 tl civarı verdim indirimde
Makbus tugce67-67 joie hangi model peki hayırlı olsun. Fiyatlar artacağı için mi aldınız park yataklar dabda artacak mı bize öyle dediler de
Makbus Pia22 prego hangi model hangi mağazadan baktınız e bebek de yoktu prego nenkadar nereden aldınız
nur_cinar Jokerden Tripper Comfy Plus Seyahat Yatağı aldım. Kullanmadım daha ama kaliteli ve güzel 👍🏻
Cetinn Ciciko aldım ben profil olarak çok sağlam bi ürün kesinlikle tavsiye ederim. salanabilme özelliği herşeyi mevcut ben bebecide çalıştım en önereceğim marka bu kendim de bunu ttercij ettim zaten maccon felan basit
aysenurakay Makbus Biz hepsiburadadan mamma aldık hem kurulumu kolay hem sallanıyor hemde çok güzel. Eşimin kardeşi kullandı çok memnundu bizde beğenerek aldık 😊
Tosbikim Ben joie nin sallamayan titreşimli müzikli modeli var ondan aldım çok kaliteli tavsiye ederim 70-110 boyutundaki Olandan