Sssmm Merhaba ben 12 haftalik hamileyim burnum tıkalı nefes almakta zorluk çekiyorum halsizim ağzımda kuruluk oluyr geceleri Normalmi bunlar
Skran Sssmm bende aynı durumdayım burnumdan hıc nefes alamıyorum ağzım açık uyuyyorum sabah kalktıgımda asırı ağzım bogazım kurumus oluyor bıde benım burnumda yara oluyor kuruyor
Burcu0734 Sssmm Sssmm evet normal canım kan akışı fazla olduğu için basınç yapıyor hatta burun kanaması da olabilir bilgin olsun. Doktoruna danış yine de 🤗🤗
Sssmm Skran bide sürekli tukuruyorum yutkunamiyrm ama mide bulantim yok sadece ilk haftalarda öyleydi
Degisken Ben çok su içmediğim için geceleri ağzım dilim kuruyor sabaha kadar su içip içip tuvalete gidiyorum.ama burnum hiç tıkanmadı.
Sssmm Degisken bence suyla alakalı değil ben hep içiyorum gece gündüz ama yine de burnum tikali ağzım kuru oluyr gecelri gunduzleride elimde hep poset tükuyrm yutkunamiyrm halsizim
Degisken Sssmm evet sizdeki suyla alakalı değil gibi görünüyor. Dr a danışmakta fayda var. Zaten zor nefes alıyoruz hamileyken burun tıkanması daha da zorlar..