Nisa_nurr Cansen demir eksikliğin varsa içme benim hamilelikten önceden vardı doktor hiç tavsiye etmiyordu, şuan arada sırada ıciyorum canım isterse
gorkem_ Cansen Günde iki bardak çayı gecmemenizi öneririm. Hem demir emilimini azaltır, hem de çay da belli miktarda kafein içeriyor. 2.trimester itibariyle bebek demir depolarını sömürüyor bayağı. Normalden daha fazla ihtiyacımız var demire 😊
Yaman Cansen bende iciyorum gunde 6-7 bardak ama demirim iyi bi sıkıntı yaşamadım bide cok demli icmiyorum
CgdmZtrk gorkem_ valla günde 5 bardaktan fazla çay içiyorum hemde demli çay. Demir sonucum 280 çıktı bu ay. Doktor demir hapını bıraktırdı. Çok etkilediğini düşünmüyorum.
ceren63 Çaydaki kafein düşük kilolu bebek doğumuna, bebekte nabız yüksekliğine ve Demir emiliminin azalmasına neden olur. Önerilen miktar bir iki bardak çok açık çay
Eemmyy Cansen bende aynıyım canım. Hamilelikten önce hiç denecek kadar az içerdim. Şimdi nasıl çay içesim oluyor. Başka içecek içmek istemiyorum. Salı günü doktora gitçem sorucam, bakalım ne diyecek