Masal20201995 Kızlar 3 aylık hamileyim ayaklarım hep yanıyor ne yapsam geçmiyor bu önerebiliceğiniz yöntemler var mıdır masaj sık sık yapıyoruz
Kapalikutu Masal20201995 22. Haftadan bildiriyorum geçmiyor 😞 klima açıp derecesini düşürüyorum üstünü örtüp ayakları dışarı veriyorum bana mısın demiyor. Uyuyamıyorum resmen. Havlu sarıp koyabilirsin demişti annem ama bu sefer enfeksiyon falan olur muyum bilemedim yapmadık 😏
minikmevaninannesi Masal20201995 sirke ile yakılmış kinayi ayak tabanlarina sürmek cok iyi gelmisti bana deneyin isterseniz 🤷♀️
Perimelik Valla canım benim de yandı 15.haftaya kadar. Dakika başı yıkamaya gitmiştim ayaklarımı. Doktorum normal demişti o yüzden herhangi bi çözüm arayışına girmemiştim. Geçiyo ama biraz zaman alıyo bunu diyebilirim 😬
Masal20201995 Ben dayanamıyorum sanki içinde sızı var kremle ovuyorum su tutuyorum kan dolaşımı hızlansın diye neler yapmıyorum ama çok fena uyuyamıyorum bile acısından inşallah geçer
Masal20201995 minikmevaninannesi bi sayfadan uzman doktor da aynısını söyledi şimdi sıcak suya sirke kat soğuyana kadar bekle dedi denicem şuan hazırlıyorum yatamıyorum artık ağrıdan 🤷🏻♀️
minikmevaninannesi Masal20201995 sirke varsa evde bi kac kaşık sirke koymanizi öneririm bende geceleri yatamiyordum kaşıntıdan yanmadan. Bana cok iyi geldi etkisi gecince tekrar yapıyorum :) size de şifa olur insallah
kedernese Off ben de aynıyım geceleri ayak tabanımın ve avucumun yanmasından hiiç uyuyamıyorum ya çok kötü durumdayım.