Meriwa E5428 sana kalmış bişey cnm zorunlu değil ama olasılık sonuç veriyor değerler ben yaptırdım 2-3-4 lüyü içim rahat şükür
aysehifa4 E5428 zeka testi oluyomuş doktorum her türlü çocuğuöu doğuracağım dersen yaptırmana gerek yok ama yinede yaptıralım tedavisi olan bi rahatsızlık olursa erken müdahale ederiz demişti şükür bi sorun çıkmadı ama yinede öğrenmiş olduk yaptırmanızı tavsiye ederim zaten kan veriyosunuz o kadar
BabyThalia E5428 kişisel bi karar tabiki ama uzmanın her yönden incelemesi benim hoşuma gitti, kan testi sonucu normal alınınca 3 ya da 4 lü yaptırmayı düşünmedik biz, detaylıya kadar daha rahat bir süreç..
Burcu0734 E5428 yaptırmalısın canım çünkü bunun bide 3 lüsü ve 4 lüsü var birde ilerleyen aylarda detaylı ultrasonu var 😅 2 li testi yaptırınca onlara gerek kalmıyor genelde. Sağlıkla büyüsün miniğiniz 🤗
Masal20201995 Bende ilkten yaptırmama taraftarıydım doktorum anne karnında da erken sürede müdahele edebiliceğimiz bebeğe sağlığı için durumlar olabiliyor yaptırmanızda fayda var dedi bizde yaptırdık çok şükür sonuçlarımızı temiz aldık