Youngmom Kızlar doğumuma çok az kaldı sizde durumlar nasıl hastane ücretleriniz , doğum önerileriniz nedir?
AysennHED Youngmom denizliliyim ama memleketimde dogum yapmadım ama bildigin çok iyi bir doktor var Erkut harmancilar özel saglıkta yapıyor dogumu yasaklardan önce ona muayene oldugumda sordum 4 bin demişti 😊
Busravebebegi 35+2deyiz denipol hasan beye gidiyoruz doğum ücreti 2500 tl olmuş kalacağımız akşam ve bebegin ilk doktor muayesi de içindeymiş 🙂 siz nereye gidiyorsunuz
Youngmom Busravebebegi ben de Hasan beye gidiyorum . 38. Haftadayız, epidural olunca ekstrası oluyor diye duydum ama bir şey biliyor musunuz?
Perimelik Ben Denizli’de yaşamıyorum ama Denizli’de doğumu düşünüyorum 😁 özel sağlıkta Ayşe Seçil hanıma gidiyorum. Dolum fiyatları hakkında bilgim yok🙄 bilen varsa söylesin 😁
Busravebebegi Youngmom sormadım açıkçası ama yarın kontrolüm var detaylı öğrenebilirim 🙂 çatı muayesini hangi haftada yaptı size
Youngmom Busravebebegi Busravebebegi Bana hala yapmadı önümüzdeki hafta yapsa yapar artık o doğumu tetikliyor diye biliyorum belki ondan dolayı sona doğru bakıyor olabilir.😊 ben sezaryan istiyoum demiştim belki ondan da bakmıyor olabilirr
Youngmom Busravebebegi epidural sezeryan veya normal doğum istenirse fiyat artıyormuş diğer hastanelerde bizimkinde de öyle olabilir yarın sorarsanız haber verirseniz sevinirim 😊
Youngmom Bana hala yapmadı önümüzdeki hafta yapsa yapar artık o doğumu tetikliyor diye biliyorum belki ondan dolayı sona doğru bakıyor olabilir.😊 ben sezaryan istiyoum demiştim belki ondan da bakmıyor olabilir