Unsalinn_Annesii Burcu3506 canım folbiol kullanmıştım ama değeri yüksek bir ilaç o yüzden doktorum 2 günde bir yada günde yarım içmemi söylemişti
Mervenur_kcbs Burcu3506 folibol kullanmıştım bende vitaminlerde problem vardı aslında sonra bebeğimiz oldu hamileyim 20 haftalık🌸
Unsalinn_Annesii Burcu3506 canım bir doktora sor bence bende hamile kalmadan önce kullandım 1 hafta kullanmıştım sonra bıraktım içmedim hamile kaldıktan sonra devam ettim
Burcu3506 Mervenur_kcbs hayırlı olsun canım doktor mu önermişti sanada benim bi eksiğim yoktu doktor verdi
Mervenur_kcbs Burcu3506 evet kansızlık vitaminsizlik vardı onun için vermişlerdi doktorum önermişti aldım sonra ilaçlarım bitti hamile olduğumu öğrendim Allah inşallah sanada nasip eder 🌸💗
Baharozan123 Burcu3506 gebyfoll kullanıyorum kızlar özel hastaneye gidiyorum. Doktoruma en iyisi hangisiyse onu verin demiştim gebyfoll verdi çok çok iyi bi folik asit.
Eylem3345 Burcu3506 folbiol kullanıyorum bende. 12 haftalık hamileyim. Bu hafta bitireceğim kullanmayı. Hamile kalmadan 2 ay önce kullanmaya başlamıştım.
Elif1613 Folictrio kullanıyorum hamile kalmadan öncede de onu kullandım korunmayı bıraktık bir ay içinde hamile kaldım şimdide aynı onu kullanmaya devam ediyorum