FaizeFeyzazolu Denizim ayaga kalkarken bildiğin bağırtıyor sağ kalçamda benim sanki kırılmış gibi kırığın nasıl bi ağrı olduğunu bilirim yada kas ağrısı ama sadece sağ kalçam
Denizim FaizeFeyzazolu benimde bazen elektrik carpmis gibi ani cok aci oluyor bagiriyorum bende,seninkide siyatik olabilir
FaizeFeyzazolu Sonay daha ağırlaşmadım ben 18 haftalıgım ama biraz ayakta kalayım yada oturayım o ağrı saplanıyor oturma simidi alıcam bu gidişle
FaizeFeyzazolu Lovebaby32 bebek baskı yapıyor da olabilir gençken ordan darbede almış olabilirsin magnezyum eksikliği de olabilir
FaizeFeyzazolu Niques her açıdan düşürüyor ben yürüyemiyorum aşırı kilolu değilim ama canın çok yanıyor
FaizeFeyzazolu Mrvcvn magnezyumub düşmüşmüydü benim sınırın bi altına düşmüştü şikayetim yoktu o yüzden bişey vermedi doktor
Mrvcvn FaizeFeyzazolu magnezyum dustumu dusmedimi hic bakmadı çok ağrım var dedim direk verdi bı on gün sonrada iyi geldi çok sukur
jrarya FaizeFeyzazolu şimdi kontrolden çıktık doktorum magnezyum ekaikliğide yapar dedi bide kilo aşırı takıntılı doktorum var 48 le hamile kaldım 20. Haftada 56 olunca oda sinirlere baskı yapıyor dedi decavite ek osteocare verdi kalsiyum hapı verdi canım normal olduğunu söyledi çekicez yani 🤷🏻♀️
FaizeFeyzazolu Ceyduygu bi kaç gündür çok olmaya başladı yatınca geçiyor ama sonra kalkınca geri geliyor 😞
Burcu535 FaizeFeyzazolu benim de oldu canım adım atamazdım 3 4 aylıkken. Doktorum bana magnezyum ilacı yazdı onu da çok istifra ettiğim için içemedim 39 haftalığım şimdi ama bel ve kalça ağrım hiç geçmiyor ilacı kullanmadığım için. Sana tavsiyem doktor verirse muhakkak kullan takviye edici ilaçları.
Ciara93 FaizeFeyzazolu beeeeennn. Çok kötü durumdayım ya, sağ kalçamda geçmek bilmeyen bi ağrı var, bu kontrolde doktoruma danışacağım. Uzanınca kalkamıyorum yerimden 🙁