Dyemine20 36 haftalık hamileyim.. doğumla çıkıuor sanıyorum ama göğüs ucu yok gibi bi şey.. hemşireye sordum silikon göğüs uçlarından al dedi… böyle bi durum yaşayan var mo ne yapabilirim
Halekd Dyemine20 benimde yok gibi ama bende almadım çok ihtiyaç olurda her eczanede var zaten eşim gidip alır diye düşündüm bence sizde bekleyin lazım olursa hemen alırsınız eczaneden tabi yine siz bilirsiniz
Cnsbll Dyemine20 mutlaka alın o zman silikon uçlardan.elinizin altında olsun bebek ememezse onu kullanırsınız
Gul-08 Dyemine20 silikon göğüs ucu, şırıngayla çekme derken tutturmuştuk biz hastanede ilk gebeliğimde, ama yara olmuştu 😕
Pamuk94 Dyemine20 merhaba canm bnmde oyleydi hic yok gibiydi ama şırınga ile cikarttim şaka gbi demi 😂 Google den bi arastir bak
Ptozge Canım merak etme bebiş emdikçe çıkıyor benim ilk hamileliğimde senin gibiydi 2-3 emzirdikten sonra cıktı 🤩
Dyemine20 Ptozge öyle mi teşekkür ederim kafama takmıştım biraz🙈🙈strese girmek üzereydim.. masaj filan yazıyor nette doğumu tetikler diye fazla da oynamak istemiyorum sadece kremi sürüp bitiriyorum
Ptozge Dyemine20 evet masaj biraz tehlikeli olabilir sen hiç stress yapma oynama uçlarla zaten göreceksin bak hayırlısı ile bebegini kucagına al emdikçe cıkacak😍😍