Bahar_18 Merhaba ben 38+3 haftalik hamileyim doktor bugun 36+3 gun oldugunu soyledi ayni durumu yasayan varmi ayrica idrarda asiri enfeksiyon cikti bu durumda olanlar ne yaptiniz acaba
selamas Bahar_18 merhaba bende de sürekli enfeksiyon çıkıyor ve ilaç kullanıyordum. En son antibiyotik bitiminde tekrar enfeksiyon çıkınca doktorum ilaç vermedi. Genital bölge temizleyici Yıkama jeli verdi ve bol su iç dedi. 36+3 deyiz
Kiwi12 Bahar_18 bendede aşırı enfeksiyon çıktı 20haftalikken doktor gynomax 3adet fitil ve munorol yazdı. Bunları kullandım ve bol bol su içmeye çalıştım ve doktorum iç çamaşırı i pamuklu kullan ve sık sık değiş dedi ped yasak dedi ilişkide de titizlige dikkat edin dedi
Mom626 Bahar_18 canım bende 34+5 teyim tek kullanımlık enfeksiyon kullanmıştım sonrasında çoğaldı antibiyotik içtim geçti doğuma 2 hafta kaldı eğer bol su içip ilaç almazsan erken doğum riski var ama neden bebek geriden gelişim göstermiş dr birşey demedimi
Gamzedngdn Bahar_18 enfeksiyon için doktorunuzun verdiği ilaçları düzenli ve saatinde kullanın ama neden gerileme olmuş gelişimde bilgi vermedi mi doktorunuz kilosu ne kadar bebeğin
Kiwi12 Bahar_18 bana doktor sorduğumda dusuge bile sebep oluyor dedi erken doğuma sebep olabiliyor dedi ama ilaç ve suyla atlatrsin canım ben atlattım çok şükür eser miktarda çıktı bunuda günde iki litre suyla atarsın dedi doktor
ozgeaa Bizde 26+5 iz. Bende de idrar yollarında enfeksiyon var eğer tedavi edilmezse erken doğuma bile sebep olabiliyormuş doktorum unocare verdi
Sedauras Bugün bende de az bşy cıktı enfeksiyon tek kullanılık şase ilaç verdi bakalım hazırladım içicem şimdi 35+5im umarım geçer bol su içelim
DilanDag Bahar_18 22 haftadyim başından beri geçmeyen idrar yolu enfeksiyonum var dört kutu antibiyotik bitirdim bu zamana kadar bitkisel ilaçlar cabası, en son dün kan idrar verdim sonuç pazartesi çıkar sanırım bıktım usandım artık