hacersultan16 Beni 22 haftalıkken çağırdılar.Bebeğimin sağ böbreğinde renal pelvis genişlemesi çıktı. Doğumdan 1 ay sonra üroloji doktoruna götürmemi söyledi.Hatta doktor ismi verdi.Benim de sol böbreğimde upj darlığı var dedim.Benim böbreğime de baktı.Hatta bacaklarımda kızarıklık leke kaşıntı yanmalar meydana gelmişti.Koronodan doktora da gidemiyordum çok cnm yanıyordu.Onun içinde krem verdi.Düzeldi şükürler olsun.Bir de doktorum ve 2 Li testi yapan doktor 2 Li testte sadece kanla yaşabakıldığında risk çıkıyor dediler.ekstra yurtdışına kan falan göndereceksin dediler.Çok moralim bozuldu.Ama recep hasın asistanı düşük risk dedi.çok sevindim.bu olaylardan sonra kendi doktorumu değiştirdim zaten.ben memnun kaldım.Zaten İstinye devlet hastanesinde bir asistan doktorla sohbet sırasında detaylı için kime gidebilirim diye sormuştum.3 doktor ismi söyledi ama en iyisi Recep hastır dedi.şimdi başladığım doktor Recep has hocama gitmişsin o dediyse doğrudur dedi.Ben bebeğin böbreğini anlatınca.Bende Googledan yorumlarına da bakıp girmiştim.Sadece biraz pahalı.