biiiidamla Ezgiii evet zararlı ama aşeriyorsan özellikle çok pişmiş yaptır canm...benim ailemde kokoreç toptancısı çok...rica edersen iyi pişirirler birde ekmek arasına bol kimyon ve baharat koyup yersen kimyon ağzında kokoreç hissi verir az da olsa ...
Mry Ezgiii ben de çok severim ama sakatatı pek önermiyorlar bu direkt bağırsak sonuçta ben yememeye çalışıyorum
Ikinciyibekliyorum Ezgiii yiyebilirsin canm ya . Ben ilk gebeligimde esimle her hafta sonu yedik şimdi ikinciye hamileyim gene yiyorum. En dikkat ettiğim sey etin cok iyi pişmesi. Diger türkü herseyi yedim yiyorum da
deletedmom76 Ezgiii Pişirilme ve hazırlanma sürecinde bir çok etken kokorecı gebelikte bir risk faktörü haline getirdiğinden dolayı önermiyorlar.
HaticeTygnTpc Benimde canım çok çekiyo ama ciğer dışındaki sakatatlar zararlıymış malesef 😟 Bayılırım kokoreçe ama yiyemiyorum hatta ciğer yenirmiş ama korkumdan ciğer bile yemedim ☹☹
Kubraaaa HaticeTygnTpc ciğerde yenmiyor diye biliyorum bikaç doktor değiştirdim gebelikte önermiyor hiçbiri
HaticeTygnTpc Ezgiii Canım tam olarak ne zararı var hani onu bilemem de yüklediğim sitelerde internette youtube da hep yenmemesi gereken şeyler listesinde sakatatlar var bende öyle çok pimpirikli değilim aslında bu zamana kadar dayandım 14+2 yiz. Ama doğuma çok var bende temiz güzel bir yerde çok pişmişinden yerim herhalde. Yinede sakatat aşırıya kaçmamak lazım. ☺
HaticeTygnTpc Kubraaaa Yiyemedim işte tedirgin oldum zaten anca aş erersem onu gidermek için bir kerelik yerim belki bilemiyorum 🙈🙈
Cakil01 Kubraaaa @Ezgiii Ciğeri hangi doktor önermiyor acaba çok şaşırdım🤔 özellikle kan yapması için bol bol kırmızı et hatta yiyebiliyorsanız ciğer yiyin diyorlar (tabii ki iyi pişmiş olacak) Ayrıca kokoreçte bir sıkıntı yok😊
Kubraaaa Cakil01 ciğer yüksek oranda A vitamini içeriyormuş oda bebeğe zararlıymış yoksa çok severim bende bi iki kere yedim abartmadan 🤭
Cakil01 Kubraaaa A vitaminin faydalarına bir bakın isterseniz, protein, demir, b vitamin eksikliği tamamlama folik asit eksikliği felan çok iyi geliyor 🙂 ciğerseverler olarak araştırmadan uzak durmayalım😂👍🏼