Eemmyy misafir_42 sağol canım seninde eline sağlık 😊Ben ipleri sipariş ederken hamile olduğumu bilmiyordum, kız da erkekte kullanır die bunu almıştım. İpler gelmeden hamile olduğumu öğrendim🥰🥰
misafir_42 Eemmyy bende cinsiyetini bilmiyordum ipleri aldığımda sarı aldım ortak olsun diye 😉kızmış meğerse 💕🥰🌸
Zeyz misafir_42 evet canm kumaşında ben diktim battaniye yapicaktm kundak yaptm çok kolay ama gercektn
meymis misafir_42 evet harika oluyolar. Ben 1 battaniye 1 koyunlu oyun halısı ördüm. Kullanıyorum ikisini de aktif olarak. Resim yükselemeyi bilmediğim için koyamadım.
misafir_42 meymis güzel günlerde kullan inş canım oyun halısını merak ettim aslında 😉 başka neler yapılabilir bilmiyorum hiç
meymis misafir_42 teşekkür ederim youtube de nasıl yapıldığı var. İlgini çekerse yaparsın bebeğine. Odada olduğum zaman sürekli üzerinde yatırıyorum hem temiz oluyo hemde yumuşacık
Zeyz Mervekkc yotubtan puf iplikten kundak yapılışı yazın çıkar zaten ilk başlarda ıraz zorlandm ama sinra çözdüm 5 yumak bitirdm ve birgnde yaptm ..
Songulkaya misafir_42 ellerine sağlık canım güzel günlerde kullan inşallah 😊🤗 Bende bunu ördüm güzel kızıma ❤
misafir_42 Songulkaya teşekkür ederim cnm seninki de çok güzel daha emekli ellerine sağlık güle güle kullanın bebişinle 🥰
Merve_fatih misafir_42 evet çok güzel oluyor bunlar 😍 aynısından bende yaptım ama benim rengim daha parlak sariydi. Bu da çok güzel olmuş ellerine sağlık canım güle güle kullansın bebiş 😍🐣