Ayca24 Dilos1645 Benimde arada bi sağa bi sola vuruyor bide aık idrara çıkıyorum bulamtı yok şu an ama bakalım 😊
Dilos1645 Ayca24 sık ıdrarı ilerleyen haftalarda gör bide sen wc yle arkadaş olucan ilk zamanlar yarım saatte bir gelirdi şimdi 15 dk da bir gidiyorum😂
Ayca24 Dilos1645 bebiş olsunda gider gelirim yaa 😂 aslında daha 24 yaşındayım ama bi ay olmayınca sorun varmış hissine kapılıyo insan 🙄
Samiraa Dilos1645 bi de benim idrar enfeksiyonum var su da içmeye çalışıyorum valla 10 dakika da bir yıldım artık
Ozlemzeynep Ayca24 oo üstünden geçmiş canım gebelik testi yaparsan çıkar inşallah vardır da çıkar test varsa yap😍
Dilos1645 Ayca24 hamilelik analık çok değişik bi duygu ya ilk zamanlar kasık agrısından kaygı dıyarsın ilerleyen zamanlarda tekmelemedi harelet etmedi diye kaygılanırsın dogdugunda cok uyudu neden bu kadar uyuyo diye kygılanırsın 😬
Ebru2019 Bende 1 hafta önce rüyamda gördüm hamileydim ultrosonda doktor iki kese var ikiz kız bebek geliyor demişti o rüyadan etkilenerek adetime 4 gün kala test yaptım anında ikinci çizgi geldi çok şükür Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah
zeome Ayca24 bebek arabası almıcam cnn görüyorum 2 el ılanlarından çok fıyata alıp bedava fıyata satıyorlar
Demirailesii Ayca24 ben regl olmam gereken gün yaptım ve pozitif çıktı canım daha sonra dq teyit etmek için kan testi yaptırdım
Deri Günaydın canım ben 27 mayısda yani adetime 5 gün kala yapdım çok çok hafifdi hergün sabah akşam yapdım 6 yıldır bekliyoruz bizde☺️🙏🏻 Çıkdı idrarda ama yinede ultrasonu görmeden içim rahat değil 3 kayıbım var ne yazık ki
Ayca24 Deri Rabbim kucağını boş bırakmasın canım bu sefer inşallah sağlıkla kucağın aalırsın bebeğini 😊🤲
Samiraa Ben 4 gün önce öğrendim benim regl belirtim mide yanmasi olurdu hep baktım olmuyorum bi de akıntım adete yakın ekşimsi kokardı o da olmayınca bakmıştım sabah silikti akşam yaptım koyulasti
Dilos1645 Samiraa çok sinir bozucu bi durum Ya bende öyle su cok tüketen biriyim tuvaletin önünden ayrılmıyom gibi😂
81anne Ayca24 benimde adetime 4 gün kala çıkmıştı nasıl çıktı anlamadım idrarda şok olmuştum arkadaslarımda çok şaşırmıştı🥰