sonsuzmasalim Selimerve Kolay gelsin🥰 insan hem ağırlaşıyor hemde havalar ısındığı için daha da zorlanıyor😏 ilk oğlum ocak ayında doğduydu kışın daha rahat geçirdiydim hamileliği😁
sonsuzmasalim Enguzelhediym Son aylar çok alınıyor ya😏 60 kiloydum 95 kilo ile doğuma girdim😫 oğlum 10,5 aylıkken 70kg ile tekrardan hamile kaldım. Diyet falan yapmadıydım ama hiç. Artık bu doğumdan sonra inşallah güzel bir veririm😁
Enguzelhediym sonsuzmasalim 😄 bende doğum sonrası spora falan gitmeyi planlıyorum o şekilde kendimi motive ediyorum napalim sağlıklı olsunlar da
Selimerve sonsuzmasalim bende 57le hamıle kaldım şuan 68 olmulum bende 4-5 kılo aldım dıye sevınıyordum burda bı kac kısıyede ovunuyordum😅 ama dun hastane kontrolunda baktım 68 olmuşum doguma kadar 75 oluurum herhalde 😒😒😒 dert degıl ya dogumdan sonra zayıflarım kolay bunyem var zayıflamam 1 ayımı alır😅 ama yınede uzuldum 6 ayda 11 kılo ne demek😖😖
sonsuzmasalim Deryadgm Lohusa takımını ben ilk oğlumda almamıştım, şimdi yine almayı düşünmüyorum çok gereksiz bence🙈
Deryadgm sonsuzmasalim evet bende aslında şöyle düşünüyorum bi boydan gecelik alayım bi kaç tane de pijama takımı
713 sonsuzmasalim ne kullandin canim doğum sonrasi hemen hastanede pijamamı gecelik mi bide normal mi yaptin sezeryan mu
Kadiss sonsuzmasalim ne kadar cok arttı Eymen bizde Yusuf Eymen koyacaz 😊😊besık Bı kac kıyafeti dısında daha alacaklarımız var zaman yaklaştı artık bir an önce kucağımıza alalım insallah saglıklı bi sekilde
sonsuzmasalim Kadiss Evet Eymen çok sık konulan bir isim🥰 Benim eşim çok istediydi o ismi ve kıramadım onu😁 Genel olarak Kuzey ismini kullanacağız ama. Amin inşallah💜
Evrenim sonsuzmasalim benim hamilelik zordu ilk baştan kusmalar falan hç geçmedi hatta hala ilaçla duruyorum düşük tehlikemde oldu. Şimdi sancılarım dışında iyiz oğluşumla. 71gün sonra kavuşacaz Evrenime💙💙🐼🐼
sonsuzmasalim Evrenim Ben ilk gebeliğimde doğuma kadar kustum. Şuan 28 haftalık hamileyim (saat 0:00’ı geçmiş😂) ve hala kusmalarım devam ediyor. Sanırım bundada doğuma kadar gider.
sonsuzmasalim Tugrafatma Hamile yastığı değil de emzirme yastığı alabilirsiniz😊 ben ilk hamileliğimde almıştım sonra oğlum doğuduğunda emzirmek için kullanmıştım. Şuan hamileyim ve yine kullanıyorum. Çok işimi görüyor😁
sonsuzmasalim Alyn-hstrk 60kg ile hamile kalmıştım, 95kg ile doğuma girdiydim. Doğumdan 4,5 ay sonra 64kg olmuştum. Şimdi hamile kalmadan önce 70kiloydum😅 bakalım bunda kaç kilo ile doğuma gireceğim. Ben ilk hamileliğimde 30 haftalıkken 20kg almıştım bile🙇🏼♀️
Alyn-hstrk sonsuzmasalim ay maşallah size bende inşallah sizin gibi aldığım kiloları verebilirim daha iki ayım var çünkü çok alıyorum 😣 haftada bazen bir bazen 2 oluyor değişiyor
sonsuzmasalim Enguzelhediym Çocukla spora girmek nasıl olcak bilmiyorum ama umarım her şey gönlünüzce olur🥰