melis_duru Baharmom87 can hem çok güzel bir isim, hem de kızlık soyadınız olması daha da anlamlı yapıyor 😊 benim bir tanıdığım da kızlık soyadını oğluna isim olarak koymuştu, çok hoşuma gitmişti, benimki uygun olsa ben de öyle yapardım 😊
Baharmom87 melis_duru evet benim de gönlüm can’dan yana ama babamız doğukan istiyor bakalım hayırlısı olsun anket de başa baş gidiyor nasıl karar vericem bilemedim 😅bu arada hayırlı doğumlar dilerim 💕
esrAlp Ben de Doğukan a karar verdim annem Doğukanlar yaramaz olur diyor bir tanıdığımızın oğlu vardı 😅ondan ötürü ama yerine de hoşuma giden bir isim yok halen kız olsaydı Dolunay koyucaktım 🥰
Baharmom87 esrAlp şimdiki çocukların hepsi yaramaz biz hangi ismi koyarsak koyalım sonuç değişmeyecek bence 😀 sağlıklı olsunlar da gerisi önemli değil hayırlı doğumlar diliyorum 💕
esrAlp Baharmom87 teşekkür ederim size de bencede oğlumun adı Çınar Alp yeterince hareketli isim farketmez 😅
Baharmom87 Elvinmelvin kesinlikle 😍 ama işte babamızın da gönlü olsun istiyorum kararsız kaldım 🤷♀️ iki isim koy diyen oluyor onu da ben istemiyorum tek isim olacak 😊 hayırlı doğumlar dilerim sağlıkla kalın 💕