ek-istanbul Merhaba kızlar 32 haftalık hamileyim. Doktor bebegin karın kısmı diğer bölgelere göre daha az gelişmiş protein ağırlıklı beslen dedi. Üzüldüm başına gelen var mı? Düzelir mi?
GulcanYvz ek-istanbul bende bugün gittim 25 haftalık sorun yok ama karın bölgesi 1 hafta geri dedi kilosu az 1 hafta dedi ve protein ağırlıklı beslen süt peynir ürünleri Çok tüket dedi bende başta üzüldüm ama hemen toparlandım başladım dediklerini uygulamaya burda bana muz süt yumurta yoğurt yeşil mercimek et balık bunlar çok önerildi
brcaky Bebeğe kilo aldırmanı istemiş ama kaç kilo çıktı ki bebek? Et,tavuk,balık,kaşar peynir, yumurta, pekmez,muz,badem,ceviz,maden suyu ve süt bebeğe kilo aldıracak besinler
ek-istanbul brcaky 32 haftalık 1770 çıktı kilosu karın çevresinin geri olması az kilo almasıyla mı alakalı. Aslında hep bu besinlerlese besleniyorum ama arttırmam gerekiyor demekki çok teşekkür ederim🙏🏻🙏🏻
brcaky ek-istanbul karın çevresi küçük demek zayıf demek ama çok aşırı zayıf değil bu haftada normal sayılabilecek bir kilo bence, sol tarafınıza yatmaya özen gösterin kan akışı daha çok oluyormuş soldan gelişiminde daha aktif rol oynar bu da🙏🏻