Pnardadas Ceylannbeyzt Kafam çok karışık yaa bakalım allah yardımcımız olsun hepimize kolay dogumlar nasip etsin inşallah
Ceylannbeyzt Pnardadas amin inşallah ama gerçekten baya iyi bi doktor gidebilme şansın varsa tavsiye ederim hastanede gayet temiz ve ilgili bi hastane
2cocuk2kopek Poyrazveasya kuzum hatta haberlere cikmisti kadinin bagirsagini kestikleri icin vefat etmisti. Uzucu olaylar . Esencana gidiyorsan fiyat olarak . Reyapa gidebilirsin 🙏
2cocuk2kopek Pnardadas canim bende avcilar anadoluya gidiyorum ozcan beyde cok iyi eger orayi tercih edersen 😌
Prensesannesi310 Poyrazveasya ben Dr Süreyya hanıma gidiyorum çok memnun kaldım Süreyya hanıma gelen bayanlarla da görüştüm hepsi çok memnun Doğumda kesinlikle Esencan hastanesinde yapıcam herkes çok ilgili ve çok güler yüzlü doktorum da işini çok iyi biliyor
Prensesannesi310 Kesinlikle çok güzel bütün çalışanlarıyla doktorları hastasıyla çok ilgileniyorlar Doğum fiyatları da birçok hastaneye göre çok uygun ayrıca donanımlı bir hastane yenidoğan yoğun bakımı da var bayanlar şiddetle tavsiye ediyorum 🤗