Btm571 Aselikra-11 ya bide emine Zeynep var o para koparmak için birebir.. dusuk tehlikem var onceden doktor kanaman var kesede bu bebek atar dedi düşük dedi biraz daha bekle sonra bakariz dedi tabi bu sefer gittigim doktor yoktu emine Zeynep vardi kanamam oldugu halde düşük yapmışım kadin bana diyorki seni yatiralim burda yani neyin yatisını yapacaksın kanamam olmuş bebek yok bos yere para icin yatis yapacaktı bana bide olmadığı halde igne vurdurcaktim cok sinir oldum ona
Btm571 Aselikra-11 hastane kesinlikle cok güzel ya bide bu salgindan dolayi eşleri alıyorlarmı içeriye baska hastanelerde almiyorlar ya
1aysecik Ben ilk hamileligimde de oraya gittim şimdi de oraya gidiyorum kalabalık olması dışında iyi yani memnunum.Dr.Röyale Seferli ye gidiyorum çok iyi kibar sorulan sorulari bikmadan cevapliyor suratsiz değil.enerji veriyor insana.tavsiye ederim.
Baharuras1321 1aysecik bende ona gidiyorum memnunum çok tatlı bir doktor gereksiz hiçbir test fln yaptırmıyor
Esmaebru34 Hcrn98 detaylı ultrason fiyatı ne kadar peki canım bende gitcem ama muayne ve uktrason fiyatını bilmiyorum
Hcrn98 Jaticekubra2014 cnm benim doktorum gidince aşağıda tuğba hanım bi kolaylık yaparlar demişti diyin dedi eşim öle diyince beş lira fln daha almadılar ondan biz öle diyince onlar biraz daha indirdi bide ben şubatta gitmiştim belki fiyatta artış olmuş olabilir
Hcrn98 Jaticekubra2014 doğru cnm hayırlısıyla inşallah bebişini kucağına alırsın darısı başımıza artık ☺️🤲🏻🤲🏻🌺
Jaticekubra2014 Bende emine zeynep yılmaz hanıma gidiyorum yardımcı doçent muayenesi saklı 150 memnunum bir hafta sonra doğumum var Inşallah