Yeteryldzhn Slm kızlar cok acil bebeğim 4 aylık emmek istemiyor memeyi ağzına katinca çığlık çığlığa bağırıyor ne yapmam gerek lütfen acil (Bu arada mama vermiyorum anne sütü)
Latifeayd Yeteryldzhn emzirme danismanina gidebilirsin cnm ben o sekilde tekrar kazandırmış taki ek gıdaya başlayana kadar
Anneyim Yeteryldzhn sancısı vardır gazı olabilir peki ilaç kullanıyor musun ama sütünü tatlandır biraz yine de
Anneyim Yeteryldzhn iyi yapmışsın canım soyledigi şekilde kullan ve gazını cıkarmayı ihmal etme kilo alımı iyi ise sütüm yetmiyor diye düşünme tatlı şeyler ye arada aşiriya kaçmadan bol su tüket emzirmeye devam et canım inşallah en kısa sürede geçer yediklerine dikkat edersen gaz sanden de geçiyor olabilir kendini üşütmemeye çaliş
Anneyim Yeteryldzhn maşallah canım yediklerinle alakalı olabilir besin degeri yüksek şeyler yemeye çaliş sütünü yaglandıracak şeyler dene bunun için internette bi sürü video var araştır inşallah en kısa sürede düzelir bebegin kilo almaya başlar
Pelin0909 O aylarda bazı bebeklerde oluyor canım sen ısrarla memeyi ver mamaya başlama sakın yoksa memeyi tamamen Red eder sütun çekilir değişik ortamlarda emzirmeye çalış farklı muzikler sesler aç dikkatini dağıtsın Allah yardımcın olsun
Yeteryldzhn Pelin0909 allah razı olsun vallahi denemediğim şey kalmadı çıngırak,müzik değişik hareketler farklı pozisyonlar herşeyi yapıyorum fitil verdim sakinlessin diye gene aynı kehribar kolye istedim o şifa eder inşallah korkuyorum sütüm azalacak diye
Pelin0909 Yeteryldzhn o emmese bile sütünü sağ biberonla ver sütun memede kalmasın stres yapma benimde kızım öyleydi mutfakta aspiratör sesiyle bulmuştum çaresini