Kubra1305 Buse80 28. haftamdayim bugün gittim kontrole. Başı aşağıda dedi ama bu o demek mi oluyor 🤔🤔
Merdgn Buse80 29da dönmüştü benim de. Ama son ana kadar yolu var yeğenime sezaryen için gün vermişti doktor son dk döndü ve normal doğum oldu 😊
Busratm Buse80 En son 30. haftada gittim ayaklar aşağıdaydı. 33 haftamda döndüğünü hissettim. Salı günü gideceğim bakalım doğru mu hissediyorum.
Buse80 ikiprensannesiiii Esra-89 35 haftalık oldum kızlar bugun gittim donmemis bebeğim bundan sonra döner mi ki acaba
AnneCeren Esra-89 kilonuz neydi peki yani bebek gelişimi nasıl bende bu gün gittim 32+0 ım 1580 çıktı kilosu boyu 38 cm o kadar iyi beslenmeme rağmen. Çok üzgün ve tedirginim
Wonderanne Buse80 39da hatta sancıyla donen bile oluyor emekle squat yap ayaklarını kalcan yükselecek şekilde yükseğe köy on dakika bekle döner zamanla
YagmurZ Busratm nasil hissediyosunuz dondugunu cok farkli mi oluyo harwketleri? 34um ben de donmemis daha :(
Ftmanzlm YagmurZ @Bulut_evren Buse80 Deletedmom225 #9152399 inşikak suresini okumak bebeğin dönmesine yardımcı oluyormuş hanımlar araştırın derim
Pelin0909 Normal doğum yapicaksan sancılarinla bile son dakikaya kadar dönme şansı var çok kafana takma bunları dönmezse sezeryan olursun dönüp rahim açılmazsa yine sezeryan olursun zaten
Selimem Benim de normal doğum pozisyondaydı ve suan 36 da sanırım geri makat pozisyona dönmüş sağlık ocağı dedi bugün ters suan sonlara doğru döner mi ki tekrar
Seter Buse80 zannediyorum 29. Haftada aldı 30 da sorduğumda şu an doğum pozisyonununda epeydir baş aşağı zaten demişti doktorum
Busratm YagmurZ Normalde tekmeleri kasıklarımda hissederken şimdi artık göbeğimin üstünde hatta bazen kaburgalarıma doğru hissediyorum. Hıçkırıkları da tam tersi kasıklarda oluyor artık.