Rk123 Kızlar hamileliğinde ciğer yiyen var mı? Fazla A vitamininden dolayı sakıncalı diye okudum ama tedirgin oldum hiç mi yememeliyiz acaba?
gamze-cvdr Rk123 bende aynı şekilde bir yazıyla karşılaşmıştım. Normalde severim ama hiç yemedim. Muhtemelende yemem ama en iyisi doktora danışmak sanırım belki diger arkadaşların dediği gibi kan yaptığı için faydalıdır 🙄
Merdgn Rk123 Evet ya ben de çekiniyorum Kaan hoca da söyledi ☹️ Ama ayda bi kez yemekten bişi olmaz demişti ☺️ Ben hiç yemedim ama korkudan çok da severim 🤣
MucizeBekleyenAnne Imfromlastnight niye kötü acaba merak ettim ben seviyorum yemek isterim. Ama merak ettim
Imfromlastnight MucizeBekleyenAnne eskilerden beri gelen hep leke olur dendi:) örnekleri de çok valla. Batı inanç gibi ama ne olur ne olmaz :) biraz dayanmak lazım
sinber Ciğer a vitamini olduğu için fazla tüketmek bebişe zarar verebiliyor bu yüzden sık yememek gerekiyor 2-3 haftada bi 1 porsiyon yemekten bişey olmaz arkadaşlar
ysmkml Ben bayramda yedim bir tabak kadar eşimin yengesi yapıyor baharatlı ama benim için sade yapmıştı. Batıl inanç olayı var evet bir yerine dokunma filan dediler 😁
Babyy1S Rk123 şöyle güzel yapan biri olsa da yesem diye bakıyorum kendim yapmak istemiyrm ugrasamam 😁 hatta iz falan yapar diye hurafeler var fazla tüketmeden yenilebilir ben gittigim yerde gorsem yicemde yok 😂