Nezosikra Tubi93 bende boyle bi sans ıstiyorum 🤗 iki tane kziim var yanlarına birde oğlum olsun istiyorum ama kismet doktorum 1/80 kiz dedi 12 haftamda belki benimkide değişir inslalah 🤗❣
Hulya1212 Nezosikra aynen bende ıstıyorum ama bana 18 haftalıkken kız dedı 😂 benımkınde şans yokda senınkınde olabılır 😜
Mom72727 Evrenim ilk kızımda problem olmadı da bunda 2 kez erkek 3 kez kız dedi ayrıntılıyı bekliyorum 😃
Evrenim Mom72727 bende ayrıntılıdan önce net belli olmuştu hatta ayrıntılıda doktor Cengiz han gibi balıyo kesin erkektir bu demişti😁😁
buse0935 nefes5353 15.haftamda kız gibi dedi ama kesin değil dedi sanırım bisey göremeyince kıza.yoruyorlar ben hala ayrintiliya kadar beklemeyi düşünüyorum 😂
Pamuk123 nefes5353 Valla 12. Haftada ikili taramadan tut 21. Haftaki detaylıya her kontrolde de soruyorum şimdiye kadar 4 Farklı doktora gittim hepsi kız dedi 31. Haftadayım artık bu saatten sonra da değişirse bilemeyecem😂😂
Nezosikra Hulya1212 öyle deme arkadaşım allah büyük 7 ay erkek deyip değişenler oluyor sans bizede döner inşallah 🤗❣
Wmehtap 16.haftamda erkek dedi doktor 25 haftamda kız dedi ve detayliya gittim oda kız dedi bende değişirmi hala merak icindeyim oğlum var bitane babası kız kıyafetleri alıp geliyo😊 bakalim herşeyin hayirlisi olsun🤲
mervealtnts girl_boy_annesi benimde 12. Haftamda kız demişti 20. Haftamda da kesin kız dedi bakalım detaylı da bende erkek olduğunu öğrenirsem şok olurum heralde 😅😅