nefes5353 haftamda kıza benziyor dedi, bugün 16. haftamda gittim kesin kız dedi %98 .. değişen oldumu acaba?
Greyy90 nefes5353 13. Haftada 100% kız demişti doktorum kızım oluyor 39. Haftaya giriyoruz 😊 ki ben perinatoloji ye gittim ayrıntılı ultrasona girdim bunlara rağmen erkek doğarsa tüm masraflar doktorumdan😂
Nokta nefes5353 bana kız demıstı 11+6 yken sonra 14 te erkek oldugunu ogrendım canım ama senınki arrık 16 hafta degısmez yani oyle kız dedı erkek dogdu olayları da bence cok doktora gitmeyen kişilerin oyle oluyordur yoksa nası bılınmez dogana kdr
nidarcn nefes5353 21.haftaya girricez detaylıyıda yaptırdık hala kızım değişmedi doğumda süpriz olmazsa😂
Nezosikra Tubi93 bende boyle bi sans ıstiyorum 🤗 iki tane kziim var yanlarına birde oğlum olsun istiyorum ama kismet doktorum 1/80 kiz dedi 12 haftamda belki benimkide değişir inslalah 🤗❣
Smyy06 Myasminn ayy demeyin bende 27 haftalık hamileyim hep kız diyolar herşeyini kıza göre aldım korkuyorum sonra aa pardon erkekmiş derler diye 🤣
Sedakose61 Myasminn ben de korkuyorum 18. haftada öğrendiğimden beri bidaha sorma gereği duymamıştım şimdi 36yı geçtim karnın sivri diyor herkes 😂😂 arkadaşım da kız dediler erkek doğurdu. Salı günü sorucam cinsiyetini korku sardı🤣
Annekuzusu23 nefes5353 canim bana 13. Haftada %70 erkek dedi sonrasında %100 erkek dedi 16. Haftada ve hala gittiğimde erkek diyor doktorlar seninde 16. Haftanmis zannetmiyorum cinsiyetin değişeceğini çünkü bebeğin küçük değil artık
girl_boy_annesi nefes5353 bi tane arkadaşıma 16. Haftada kesin kız demişler di 22. Haftada ayrıntılı ultrason da erkek olduğu ortaya çıktı şok olmuşlardı
nefes5353 girl_boy_annesi dün babası kızım olcak diye kıyafetler ve pembe bebekler aldı, bi karar aldım renkli ultrasyona kadar birdaha bişey almıycam
mervealtnts girl_boy_annesi benimde 12. Haftamda kız demişti 20. Haftamda da kesin kız dedi bakalım detaylı da bende erkek olduğunu öğrenirsem şok olurum heralde 😅😅
Asya2619 15.haftamda kıza benziyor dedi doktorumuz.Simdi 20.haftamdayim dun gittim ve kesin kız dedi.Degisimler gözünü korkutuyor insanin🙈b
girl_boy_annesi nefes5353 Aynen canım öyle yap ben 29. Haftadayım hiç bişey almadım doktorumu değiştirdim beni detaylıya soktu daha ben kızım olacak demeden hanım efendi gayet iyi dedi rahatladık😊