Asyaaydin Benim ilk gebeliğim 18 haftalık hamileyim bebeğini sol taraftami yoksa sağ taraftami hareket ediyor çok. Ve sağda veya solda olması cinsiyeti belirlenmi
sympapatya Asyaaydin ben 20 haftalık hamileyim. Bebeğim ilk solda gozukmustu ultrasonda. Hala daha solda hareket ediyor çok nadir sağa vurur🤗 Solda olursa kız diye okumuştum hep ama bebeğim erkek alakası yok bence 😃
Kozaannesi Asyaaydin Benim bebegim hep soldaydi çok sonradan saga geçti şimdiyse baş aşağı 38e girdik🤗 Bebeğin konumunun cinsiyetle bir alakası yok inanmayın böyle şeylere🤭
derinozkaya Asyaaydin bende sağda duruyor ordan vuruyor genelde orda uyuyor yedi aylık olduk kızımla 🥰 (sağ erkek derler)
Tatlisannedilekk Asyaaydin benim oğlum çoğunluk sağımda hareket ediyor, genelde hep sağımda hissediyorum😊
Siibeell Benim beybim ultrasonda hep sağ tarafımda ama asla sağ tarafta hissetmiyorum hep solu tekmeliyo 😂 kızım olucak hastaneyide hiç sevmez sanıyorumki hastanenin kapısından girince yer degiştiriyo 🙃
Merve005 Benim bebeğim de sol da ilk 14. Hafta da hisstmiştim hala daha hissediyorum ve hiç durmuyor çok hareketli ultrason da da aynı şekilde bazen canım yanıyor o derece 😂👼🏼
Oykukilinc Benim oğlum hep sağda hareket ediyor çok nadir sola vurduğu 🤗 detaylida doktor da demişti solda eşi var sağda hissetmen normal diye