Ummbera Zam işini duyunca bende hemen almaya karar verdim kanz proxima plus aynısını gorumcemde kullaniyo mukemmel düşünenler kesinlikle baksın ben civilde indirimden aldım 1750 TL
teyzeoluyorum Ballilokmatatlisikizim Ballilokmatatlisikizim biz çok memnunuz inşallah sizde memnun kalırsınız
civcivimmm Deryadiyebiri cadillac air trona aldım ben e bebekten 3 gün önxe falan internette 2700 ama ben mağazada indirim vardı şaşırdım hatta görünce 2025 liraya aldımm evde kurdum ettimde çok hoşuma gitti
Nurtugce01 Deryadiyebiri tanıdık tavsiyeleriyle cadillac aldım air ile arasındaki farkın sadece kumaş ve makyaj farkı olduğunu söylemişti satanlar o yüzden air almadık
Eminesss Deryadiyebiri https://www.hepsiburada.com/baby-care-astra-trio-travel-sistem-bebek-arabasi-gold-p-HBV00000J37QV?magaza=lindobaby&wt_gl=cpc.6809.shop.nelk.abo-ssc&gclid=CjwKCAjwiMj2BRBFEiwAYfTbCrD9cUBRC0njDsxdKNjfLhby27OZy1ZPK8pQoZ_J87EaZ_3l8wYInhoCsKEQAvD_BwE -Bunu kullanıyorum çok memnunum pusetini de evde sürekli kullanıyorum gayet güzel kaliteli ve uygun da fiyatı 🥰
Deryamom Deryadiyebiri kraft twist xlx aldım şuan kampanya da 360 derece kendi gövdesiyle dönüyor araştıra araştıra en mantıklı o geldi
Nesslihan Ayseozerckr ya bizde ordan aldık ama sanırım yarın gelecek. Hangi renk sizinki kahverengi aldık biz nasıl göründüğünü merak ediyorum onların paylaştığı renk gibi mi yoksa daha koyu mu falan diye
Hasibedenizli Deryadiyebiri cadillac air travel sistem aldım bende 2400 e aldık sanırım zam gelecekmiş 8 Haziran da
Medusafer Deryadiyebiri ben kraft lima aldım çok ağır değil gayet güzel genelde krafttan herkes memnun
Ayseozerckr Nesslihan tam göründüğü gibi bende kahve aldım korkuyordum rose gold kahve karışımı Unisex bir renk bence ☺️
Ayseozerckr Üzgünüm Nesslihan Neslihan evde değilim 1 hafta kadar da olmayacağım o zamana sizinki gelir zaten ☺️☺️
Nesslihan Ayseozerckr aslında yarın gelir gibime geliyor ama sabredemiyorum niyeyse merak işte 😃😃 ama çok sağol yine 🥰