Sadeceeolsunn Haftadan merhaba kızlar bir çok eksiğimiz var artık tamamlamamız lazım sizce nasıl bir çanta almalıyım en kullanışlısı hangisi 🤔 Fikirlerinizi bekliyorum
Unsalinn_Annesii Sadeceeolsunn 27+5 haftalık hamileyim bende bekliyeyim burda fikir olur daha bende almadım alıcam bi çok çanta baktım sırt çantası şeklindede kullanılıyor hoşuma gitti suda geçirmiyor bölmeleride iyi ve içi geniş ama bilemiyorum 🤷
Kozaannesi Sadeceeolsunn merhabalar 🤗 Ben Kraft in sırt çantasını ve Bagmori askılı çantasını aldım.Henuz kullanmadık ama oldukça memnunum genişlikleri harika🥰
Aybarsnannesi Canım ben civil den nar çanta aldım çok güzel geniş ve kaliteli 🤗 kızlar bana alışveriş listesi lazım var mı ya sizde
SevilayBayram Myroka diye bi yerden aldım instagramda. Hatta bugn geldi. Bayaa kullanışlı baya gözü var. Sevdim ben yani
Tubasim SevilayBayram benimde dikkatimi çekti instagramda görmüştüm, siz ne rengini aldınız. Siyah düşünüyorum da ben şık dursun diye nasıl duruyor sizce ürün
HnY Bende baby bee marka aldim fiyatı diğerlerine göre 1 yok fazla galiba ama kullanışlı baya ici geniş duruşu şık basit durmuyor zaten bebek arabasına takarım sırtta ağır gelir 😁
fosforlukalem Sadeceeolsunn poada’s tan aldım ben. Kumaş dikişler genişlik harika. Biberon kabı filan var. Usb girişi bile göndermişler içinde powerbank takmak için. Herşeyi düşünmüşler resmen 😊
ozgeoz26 Merhaba bende şimdi bunu aldım daha gelmedi ama trendyoldan aldım bu marka çok iyi tavsiye ederim
SevilayBayram Tubasim siyahını aldım. Bebek arabasının ayakları falan da siyah oluyoya uysun diye. Hem de eşimde bende takıyorm o yüzden siyah olması iyi olur dedi
mls23 Sadeceeolsunn bende minicityden aldim kraftın bebek bakım çantasıni daha elime ulasmadi gelince yine yazarim insallah 😊