62fatma 10 haftalık hamileyim büyük tuvaletimi yapamıyorum terin suyun içinde kalıyorum terliyorum acıdan afedersiniz ama kanıyor bile ne yapacağım bulantı için zofer kullanıyorum o mu arttırıyor bilmiyorum çok zor😣
rabiass 62fatma bnde daha 5+4 um. Bnde aynı oluyorum. Kayısı komposto yaptım onu yiyince rahatlıyorum. Tuvalete çıkabiliyorm. Bol bol kayısı komposto yap ye
Lilamor77 62fatma benim sürdü 40 haftalığım hala devam ediyor bide kullandığımız ilaçlarlada alakalı birazcık demir ilacı çok kabız yapıyor doktoruna duphalac yazdırabilirsin aşırı rahatlatıyor ben kullandım onun sayesinde rahat ettim
Manyakcadl 62fatma ac karniniza kavun yiyip uzerine su icmek , incir kurusu fln cok ise yariyor ancak yeme duzenini degistirmezseniz bir sonraki wc de yine ayni zorlugu yasarsiniz.. her ogunde zeytinyagli bisi yemeye calisin (fasulye, kabak, ispanak fln)
Merve_nuri Duphalac diye bir şurup var alın kesin dua edeceksiniz şurubu bulana hayatımı kurtarmıştı 32 haftalığım ilk 2 ay çektim kabızlıktsn ama en ağır şekilde saatlerce ağlardım kanardı popom bana bile etki etti kesin alın 🙏🙏🙏 hala arada kullanırım doğumda bile yanımda götürmeyi düşünüyorum sezeryan olursa sonrası için 🙏
Dlktpl 62fatma cnm ıkınmaman gerek benımde oyle kan goruyıdum wc de ılac verdı dr yenı sımdı bakalım ıns ıse yarat sende drdan ılac al cok ıkınmamaya calıs
Dlktpl 62fatma bende hergun kan gelmesınden can acısından bıktım hap a basladım surupta fayda etmedı bana ıns cozum buluruz
Yaseminakkoyunk 62fatma ah kuzum daha neler göreceksin yolun çok başındasın ilerleyen dönemde kan demir ilacı içeceğin için tuhaf şeylerle karşılacaksın ben hiç tuvaletimi yapamadım bir kac gündür rahatım ama 9 ay boyunca kabızlık sorunu yaşayan çok kişi var bol bol su tüketmelisin 😇 yapacak başka birşeyimiz yok kendine cici bak
sympapatya 62fatma kayısı kompostosunu bende tavsiye ediyorum o haftalarda çok kötü durumdaydım iyi geldi. Sabah aç karnına 3 kuru kayısı yiyip üstüne 2 3 bardak ılık su içerseniz de iyi gelir. Birde bulabilirseniz dut öneririm çok çalıştırıyor bağırsakları.
Wonderanne 62fatma ben 20den sonra neredeyse ishal gibiyim 31+5 olduk günde 2 3 defa gidiyorum ishal olma da bebek de az besleniyor o zaman
Cemrenur 62fatma sanırım çok su içmiyorsunuz bende de aşırı var anca su içerek hafifletiyorum en az 2 litre içmeye çalışın
62fatma Dlktpl 😔iyiki evde yalnızım da kimse acılar içinde olduğumu görmüyor çok zor saatlerce bekliyosun acı içinde