Cansucasalin Kızlar merhaba 10+3 gebeyim son 1 haftadan beri sık sık tuvalete cıkıyorum büyük abdest için ishal de değilim kabızlıkda yok ne yersem hemen sindiriyorum bu neyden kaynaklı olabilir ? Bebeğim beslenmez diye endişe ediyorum🤕
Mrvkckk Cansucasalin ahahahha ben 35+6yım şuan hiç bitmiyor hele bi süre sonra artık 1 damla da olsa uykudan uyandırıyor. Sonlara dogru daha da artıyor yani en azından benim öyle oldu😊 bebegim gayet sağlıklı endişelenmeyin.🤰
Cansucasalin Mrvkckk canım cevabından dolayı çok teşekkür ederim yalnız senın bahsettiğin sık idrar benım idrar değil buyuk abdeste çok fazla cıkıyorum yediğimi hemen sindiriyorum gebe kalmadan önce böyle değildi🥰🥰🙏🏻
Bulutumsu07 Cansucasalin ben gebe olmadan önce dedıgıniz gıbıydım şuanda öyleyim ben de arastırdım ama bi cevap bulamadım bir doktor bızım gibi olan birine şey demiş ama ishal yoksa sıkıntı yok
Cansucasalin Bulutumsu07 peki bebeğiniz sağlıklı mı ? Doktorunuza danıştınız mı ? Herhangi bir sıkıntı varmı
Bulutumsu07 Cansucasalin bu durum la karşılaştım karsılasalı gitmedim 2 hadta var randevuma henüz .doktor degısıklıgı yaptım diğerini de aramadım