Mrv3dmr Elifsultan__ mamas papas aklınızdaysa Bagi Easyfold alın derim. Zaten görüntü olarak çok benziyorlar. Sadece daha hafif ve daha uygun fiyatlı. Ben vipbebek sitesinden 30 Nisanda 1660₺ye almıştım baya indirimli aldım. Ama suan piyasada 2000₺ye bulabilirsiniz.
Medusafer Elifsultan__ bende kesin mamas papas ocarro diyordum ama mağazada kapandığında kaldıramadım çok zorlandım öyle olunca vazgeçtik kraft lima aldık baya hafif geldi bize
mavisaclibiranne Mucizem_mmm anex alacaktım kuzenim çok memnun kalmıştı ama sonra yoyko hotmom daha çok içime şimdi yoyko hotmom aldım🥰
Zeynoilk Aysetk bende internetten inceledim bir tanıdığımız kullanıyor çok memnun, büyük ihtimal onu alacağım. Sağlık ile kullanın inşlh 🙏🏻
Berilknur Mucizem_mmm https://imgyukle.com/i/ymsz8P bunu kullandım kızımda oğlumda kullanmaya devam edeceğim çok kullanışlı ve sağlam
daisybebek Şimdi e bebek te gördüm çok mu dandik bilemedim bebek arabası very impotant baby hemde tak çıkarsız çift yönlü pusetsiz ama fena değil gibi geldi ne dersiniz 299 TL