SusamsMother Benim de ilk baktığımda değerim 45 ti. İkinci gün 80 oldu. Yükseldi çok şükür. İnşallah sizin de yükselir 🙏 Allah gönlünüze göre versin.
Deletedmom411 Lyldlklc 48.5 ile öğrendim ben önemli olan 2 günde bir iki katına çıkması canım . Inşallah katlanarak artış olur
Edaaberk Lyldlklc canım ben 24 de öğrendim. Adet olmama 2 gün vardı. 2 gün sonra tekrar kan ver 2 katı yükselmiş olmalı. Allahım yardimcin olsun
Simya34 Canım beta değeri önemli değil,önemli olan iki günde bir iki katına çıkması.Ben 8 ile bile öğrenen duydum.Moralini bozma
sinber Lyldlklc yumurtlama farklı döllenme ve rahme yerleşme süresi farklı canım yani kimisi 4-5 gün snr yerleşirken kimisi güzel yer bulana kdr 6-7 günde yerleşir bunu bilemeyiz ve ben 7,54 ile öğrendim şuan 12-1 im kızımda da 18 gibi değerle öğrenmiştim
Ahmetin_annesi Lyldlklc benim beta 42 çıkmıştı ilk ölçümde iki gün sonra tekrar baktir iki katina çıkarsa olmuş demektir biz 34 haftalik olduk 😊
busra1708 Lyldlklc benim de 52 çıkmıştı ve çok şükür şu anda 18 haftalık olduk. İçini ferah tut hiçbir sıkıntı olmaz İnşaAllah. Neler görüyoruz burada, çok şükür hepsi sağlıklı gebelikle sonuçlanıyor
girl_boy_annesi Lyldlklc benim değerim adetim 3 gün geçmesine rağmen 30 çıkmıştı belki geç döllenmedir 2 gün de bir 2 katına artıyorsa endişelenmeyin inşallah gebelik vardır
Brvndkm Lyldlklc benimki yumurtlamanın 16 günü 37 dıydı şimdide 6 haftalık rabbim kısmet ederse bugün kalp atışını duyarım inş🤲