denizimsi18 Kızlar iyi günler virüs nedeniyle doktorum gitme demişti gidememiştim şimdi de haftam büyük tetanoz aşısı yaptıramadım şartmıdır tetanoz olmayan varmı
Cerenavc denizimsi18 ben 37 haftalığım. Erken doğum riskim olduğundan doktorum Önermemişti erken doğumu tetikliyor diye. Olmadım yani doğuma bir hafta var bişey olmaz herhalde
Yaman denizimsi18 ben suan 31 haftalığım ilk dozumu 27 haftalikta oldum 2. Dozum 29 haziranda son ayımda bi sıkıntı olmaz dedi yaptir dedi dogumda sıkıntı olmaz dedi
Gl1456 denizimsi18 Ben isviçre de yaşıyorum burada yapmıyorlarmış. Aslında gerekli olduğunu düşünüyorum bende.
ecembugra53 denizimsi18 merhaba bende doktoruma sormustum yaptırman gerekli dedi önemli dedi yaptırcam bende
Hilalin Üç doktora sordum biri 30, diğeri 32, bir diğeri 36 ya kadar olabilirsiniz dedi. Bende yurt dışındayım hiç aşı yaptırmadım haftaya 31 haftalıkken yaptırıcam.
Rabss34 Bende koronodan dolayi gitmemiştim 2. Tetenoz aşısi için. 30 haftalıkken sağlık ocağına gittim hemşire tetenozu yaptı.
Yaman Cerenavc bnimde bastan vardi o yüzden yapmak istemedi saglik ocagi doktorundan izin al dedi doktorumda izin verdi
Evaveannesi denizimsi18 ben yaptırmadım doktorum da eger steril bir doğum yapacaksan yani evde doğum yapmayacak isen gerek yol dedi ama senin doktorun ne dedi önemli bence önce doktoruna sor canım
denizimsi18 Kızlar doktoruma mesaj atmıştım ona tetanoz yapılsa iyidir ama şartı yok canım yazmış o yüzden sorun yok 😘🙏🏻