Mdn emineserkan2020 aile hekiminiz wbc değerine göre söylemiş ama çok sorun yapmayın crp değeriniz çok yüksek değil 1 hafta sonra tekrar baktırırsınız içiniz rahatlar
maviserceli32 emineserkan2020 kanda mı enfeksiyon var. Eğer idrarsa lökosit denen yere bakacakınız ki, ben göremedim.
Glc emineserkan2020 tabiki kadın doğumcuya inanın aile hekimi bana idrarında kan var düşük yapmışsın dedi kadın doğumcu çok az bi kan kaydadeğer değil dedi şuan 6 haftalık gebeliğim devam ediyor
Merdgn emineserkan2020 Canım beyaz kan hücrelerin biraz yüksek olduğu için söylemiş muhtemelen ama kadın doğumcunun değerlendirmesi daha doğrudur diye düşünüyorum ben. Gebelik komplikasyonlarını daha doğru değerlendirebilir bence kadın doğumcu. İçin rahat değilse bi doktora daha sor istersen.
Yakuts emineserkan2020 gebelikte yükselen bir enfeksiyon değeri varmış, sizi şuanda yanlış yönlendirmeyeyim ama kadın doğumcunun görüşü doğrudur bizim durumumuzdaki biri için. Benimde kanımda enfeksiyon var, kadın doğumcu böyle açıklama yapmıştı.