Nrsnaozdn Merhaba hanımlar 19 haftalık gebeyim doktora gittim bebeğin beyninde Koroid pleksus kisti olduğunu söyledi ve geçici bir durum olduğunu söyledi böyle bi şey ile karşılaşan arkadaşlar var mı ? Karşılaşıpta geçti mi sonra
Kubra1305 Nrsnaozdn Rabbim size bağışlasın bebeğinizi. Bilgim yok konu hakkında , başlık üstte kalsın diye yaziyim dedim
Egeliiii Nrsnaozdn ben yaşadım aynı haftadaydım hatta sizinle 21.haftada kayboldu canınızı sıkıcak bişey değil hiç 🙏🏻Şuan 33 haftalığım
Cylmdnzmrt Nrsnaozdn benim bebeğimde de 26. Haftada çıktı 34.haftada geçmişti doktorum bi sıkıntı yaratmayacağını söylemişti
Egeliiii Nrsnaozdn fetal dna testi yapalım dedi yurtdışına gidenden ben düşündüm , detaylı ultrasonu beklemek istiyorum dedim bekledim zaten gittiğimde kaybolmuştu
Nrcnchn Evet banada 17. Haftada beyninde kist olduğunu ama geçici olduğunu söyledi suan 21. Haftadayım haftaya kontrolüm var geçmesini umut ediyorum can sıkıcı bir durum gerçekten 😒
Nrsnaozdn Nrcnchn rabbim inşallah sağ Salim kucağınıza almayı nasip eder güzel haberler ile karşılaşırsınız