Tubau Kızlaar.. Çok siteden baktık ama özel dikim dışında kafama göre bişey bulamadım bol,şifon,sade çekim için kullanabileceğim bir elbise arıyorum. Var mı bu konuda bilgisi olan, önerebileceğiniz bi sayfa,site var mı? Şimdiden teşekkürler 🤍🧚🏼♀️
Portredekitirtil Tubau canım Instagram’da antalyadress diye bir sayfa kiralıyorsun kargo gidiş geliş dahil 100 tl. Sayfa sırf hamile elbisesi için. Bir de kaç bedensin
Koylu_guzeli Tubau bende dıs cekim icin modanisadan beyaz bir elbise aldim superdi tek kelimeyle ordan gelinlik katagorisindem bakarsan guzel elbiseler var
Tubau Deletedmom388 Maalesef Kastamonu ve burda yok böyle yerler. Nette de baktıklarım bana pek uymuyo🙈
brcaky Trendyola moda labio yazarsanız güzel bol şifon elbiseler var😊 ben deniz butikten almıştım aynı elbisenin kısasını içi astarlı belki dediğim butiktende bulabilirsiniz😊 https://ty.gl/7ermg8xb
Tubau Portredekitirtil evet gördüm ama beyaz yapmıyolarmış artık. 40 bedenim ama bol rahat ediyorum 44 almalıyım
brcaky Tubau çok aşırı bollar nerede olur bilemiyorum ama büyük beden diye aratırsanız kendi bedeninizden büyük aldığınızda daha salaş durur belki, genelde hamile çekimi için olan elbiseler göğüs altından lastikli oluyor
Tubau Koylu_guzeli Aslında çok var ama göbeğime nasıl durur bilemedim resim atabilir misiniz rica etsem
Tubau brcaky Evet robalı elbiselere baktım ama sorduklarım hep özel dikim ve fiyatları çok fazla inşaallah bulurum sağolun
brcaky Tubau rica ederim inşallah bulabilirsiniz, bir ihtimal lcw de bazen güzel modeller olabiliyor 🙏🏻
Koylu_guzeli Tubau yoo cokta ince sayilamam aslinda vucut hatlarin orantiliysa boyle birsey guzel olur birde pelerin kapatiyor zaten