grmz31 İnşallah çağrılmam çünkü 15 +0 oldum ne yemek yiyebiliyorum ne mide bulantısı ne de istifra bitiyor. Bu durumda olanlara rapor verilir mi ?
recetesiz24 Ben 33 haftayım müdürümle konuştum sen şimdilik gelme dedi. Bir şey olursa arayacağını söyledi
02ozg Keşke en azından hamileler için ayrı bi düzenleme yapılsaydı kurumların insiyatifine bırakmaları hiç adil değil bende iş başı yaptım :( 9+2 yim
Aybukeb Beni de çağırdılar kronik hastalığı olanlar gitmeyecekmiş 31 haftalığım haftaya 32 oluyorum biraz bakacağım duruma göre çalışamaz alacağım eğer çok zorlanmıyorsam en azından 35 e kadar falan gitmeyi düşünüyorum
01merve 32.haftada çalışamaz raporu almazsak 35 de filan alabiliyormuyuz yoksa 37 .haftada mı alınıyor
ilkim_55 Koronadan dolayı yoğun bakımda olan Dilek hemşirenin beyin ölümü gerçekleşmiş 😭😭😭şuan çok kötü oldum yavrusunu 1 kere gördü 😭kelimeler boğazıma dizildi
Feyzaness ilkim_55 bebeği 34. Haftada sezeryanla alınmıştı .. şimdi bakalım risk herkesle aynı mı , bebek annesiz kaldı :(
ilkim_55 http://ogretmendolabi.com/haber/bu-surecte-gebe-personellerin-calismasi-ne-kadar-dogru/ Arkadaşlar bu sayfa paylaşmış çok güzel yazmış resmen duygularımıza tercüman olmuş Allah razı olsun 🤲🏼