Oglunubeklyenanne arkadaşlar bu beşikten alan oldumu civilden tamamı mdf yazıyo açıklamasında kullanan varmı?
3543Zz Oglunubeklyenanne bunu almadım ama bende mdf tercih ettim suntalam iyi değil babam mobilyacı olduğundan dolayı önermedi mdf lake olabilir baya kullanışlı demişti ona göre tercihlerimi değiştirdim
Yarim_Kilo_Kiyma Oglunubeklyenanne Kullanışlı ve hoş duruyor. Civil benim evime çok yakın, bugün hatta uğramak istiyordum ufaktan birşeylerde fikrim olsun diye . Eğer mağazada varsa bakarım .
Turkannnk Oglunubeklyenanne canım bız aynısından yenı aldık eve geldi internetten hıc gorm den aldık kendimiz kurduk malı mdf kaliteli suphen olmasın kurulumu bıraz uğraştırıyor sadece bıde baya buyuk ben bu kadar buyuk olacağını tahmin etmemiştim yukleyebilirsem resim atıyım
Eva41 Oglunubeklyenanne ben aldım hata dün geldi ama kurulumu çok karışık ve kağıtada karışık anlatmışlar anlayan birinin kurması lazım onun dışında sıkıntısı yok
3543Zz Oglunubeklyenanne eğer imkanın varsa gidip görmeni tercih ederim kalitesi o kadar iyi anlaşılıyor mdf ve suntalam farkını görmelisin 🙂
Sare07 Büyüyen beşik almayın bence. Tecrübeli annelerin fikirlerini de alırsanız çok yanlış bir tercih olduğunu göreceksiniz
Sare07 Oglunubeklyenanne kullananların çoğusu öyle diyor. Siz yine yorumlara bakın öyle karar verin tabi. Sadece okuduklarım hep öyleydi ondan yazmak istedim.
Yarim_Kilo_Kiyma Oglunubeklyenanne Söz vermiyorum 👍 bu tarzlar kaç yaşına kadar gider 4-5 mi? Acaba . şimdi oda yapmak istemiyorum ben acele edip, yatak odasına koyacam
Yarim_Kilo_Kiyma Oglunubeklyenanne Daha yeni gidebildim , o sizin söylediğiniz model yok. O tarz beşik çok yok 2 model var idi, ve 1-2 park beşik vardı. Genel olarak açık olarak serili beşik yoktu bu şubede; geç oldu ama bilginiz olsun
Oglunubeklyenanne Yarim_Kilo_Kiyma bende oda yapmıucam yatak odama koycam ilerde devamını alıp oda yaparım diye büyüyen beşik almak istiyorum
Turkannnk Oglunubeklyenanne mdf tamamen emin olabilirsiniz sadece boyutu buyuk ama buyuyunce karyola masası bıle cıkıyor
Oglunubeklyenanne Eva41 kurulumu sıkıntı degil canım eşim yaparda dedikleri gibi gerçek mdf mi kalitesi nasıl onu mrk ettim sadece
Eva41 Oglunubeklyenanne kalitesi iyi canım aynen mdf ben beğendim ürünü daha tam kuramadığımız için tam bilmiyorum 😃
Turkannnk [url=https://hizliresim.com/kb83kh][img]https://i.hizliresim.com/kb83kh.jpg[/img][/url] resim yükledim bakabilirsiniz