Naz_izmir 16 haftalik olanlar karniniz şiştimi benim sanki aşşagida duruyor gibi banami oyle geliyor bilmiyorum 🙂
Busra__ Naz_izmir bende de öyle canım bende 16 hafta lık hamileyim yeni yeni cıkmaya başlıyo hızla büyür bu haftadan sonra 🤗
Elifnurrr Naz_izmir ben de 17 haftalık oldum dün. Aynen aşağıda gibi karnım ama dışarıdan kadınlar hep anlamaya başladı hamile olduğumu. Bana şişkinlikmiş gibi geliyor 😀
Naz_izmir Baysal09 nezaman cikmaya basladi karniniz benim cok yoktu bir anda cikti benim 🙂 niye cikmiyor diyordum daha düne kadar bir anda sisiverdi
Baysal09 Naz_izmir evet Benimde yoktu bi haftadır falan karnımın çıktığını farkettim 🤗birden çıktı sanırım 😅
bejanne00 Bende 16. Haftadayim cok çıktı. Hamile olduğum anlaşılıyor artık birde cok yayık yanlarım cok cikti
FahriyeztrkYcel bejanne00 😀benimde çok sivri değil basenlerim genişledi 🤭 kızımız olacak hayırlısıyla inşallah ,farkediyo mu karın şekli bilmiyorum
Busra__ bejanne00 öğrendim ben canım oğluşum olucak allah izin verirse karnım yassı deyince soruyum dedim dik benim karnım küçük ama dik ve sert karnım senin de kızin olabilir allah bilir de tabiki hep oyle derler ya buyukler dik erkek yassı kız olur diye🤗
Asu Benim iç karnım çok dar sanırım, ilk gebeliğimde de öyle olmuştu, 8 haftalıkken bile çıkmaya başladı, şu an 18 haftalığım görseniz inanamazsınız , 6 aylık gibiyim 😱😱😱 Ve aşırı kilo alıyorum :/
bejanne00 FahriyeztrkYcel farkediyor diyorlar benim yanlarım cok doldu karnımda bayagi büyük 5 aylık rahat görünüyor 😌
bejanne00 bebisiminannesi bana da öyle geliyor ama ilk başta mide bulantisindan cok kilo verdim. Karnıma bakıyorum bayagi büyük. Tartıya bakıyorum kilom ayni ne eksilme ne çıkma durumum var 😌