Gulll95 Eşimle 6 yıldır evliyiz fakat hep korunduk geçen ay denemeye başladık dün adet günümdü olmadım ancak bugün sanki adet olucakmış gibi sancim var ama ben olmak istemiyorum bu predictor marka test aldım yapmaya korkuyorum fikir verin lütfen
Baharbal Gulll95 ne diyebiliriz ki elinde test var onu yapmadan biz hissederek hamile olup olmadığını anlayamayız
Ess34 Gulll95 test yapmadan bunu anlayamazsın maalesef nasıl tahmin yürütüp söyleyelim 😄korkunu yen ve testi yap.👍Allah gönlüne göre versin inşallah .
Ebru9120 Gulll95 adet gecikmesi de olabilir her zaman düzenli mi adetiniz? Birkaç gün daha olmazsa test yapın kesin sonuç çıkar
YavuzCagan Gulll95 yapmadan bilinmez canim adet her ay ayni gun olunmuyor ki 1 gun aksadigi oluyor illa ki denemekten baska şansın yok hem bu kadaf uzme kendini sonuc icin bende 8 ay korundum adetim bitince denemeye basladik ilk seferde tuttu adetim 1 hafta gecti negatif çıktı sonra 1 hafta daha bekledim cift cizgiyi gördüm 3 haftalikti cizgiyi gördüğümde
Ebru9120 annepamuk ay gördüm ben bir çizgi hayırlı olsun:) adetiniz gecikti mi? Birkaç gün sonra daha net bir çizgi görürsünüz
annepamuk @Gulgulcan @seymaa93 Deletedmom388 Test bekledikten sonra çıktı hayalet çizgi. Beklediği için mi çıktı bilemedim. Dün adet olmam gerekiyordu. 3 gün önce de yaptım test tek çizgi bekleyince vs onda çıkmadı silik vs
Cemrenur Gulll95 neden korkuyorsunuz ki zaten 6 senedir istememişsiniz 1 ay denemissiniz sadece olmasa da uzulmesiniz heralde yıllarca olmayanlar var sonuçta
annepamuk Ebru9120 2 gün gecikti ama çizgi hemen çıkmadı saatler sonra çıktı diyebilirim. Beklediği için çıkmıştır diyenler varda ama 3 gün önce de yapmıştım o zaman bekleyince hiç çıkmadı
seymaa93 annepamuk Benimde ilk yaptığımda hemen çıkmamıştı içeri gidip geldiğimde çıkmıştı erken gebelik testi bulabilirsen ondan yap olmazsa
Deletedmom388 annepamuk beklediyse geçersizdir ozmn benim öylr çok oldu idrar kuruduğunda çıkıyormuş elinizde varsa onu deniyin.
Deletedmom388 Gulll95 Gebelik hemen olan bir şey değilmiş bunu korunmayı bıraktıpımda anladım sabır gerektiriyor. Peki bunun için doktora gittiniz kullandığınız folikasit var mı?
Sare07 Deletedmom388 ben değil eşim korunuyordu. Ve asla asla çocuk istemiyorduk. Bir kere korunmasız ilişkiye girdik oda meraktan. Yumurtlama günümde de değildim programa göre. Şuan 16 haftalık hamileyim. Bence çok kolay oldu 😀