Umudunannesi 70×110 ölçülerinde park yatak aldık ama yatağı için kararsız kaldık. Yarı ortopedik diyolar ama kullanıp da tavsiye edenlerden marka için yorum rica ediyorum kızlar anneler şimdiden teşekkürler 🥰
NisaMomy Umudunannesi markasını bilmiyorum ama biz trendyoldan sipariş verdik park yatak döşeği canım istersen onlarada bakabilirsin yorumlarına falan😊
Umudunannesi aLmisMomS. Kraft ile yarı ortopedik yatak arasında kaldım bende çoğunlukla canım ama. Sağlık açısından yarı ortopedik yatak olması lazım diyenler var kraft da kendi güven veriyo ama işte konu ilk göz ağrımız olunca çok seçici oluyo insan🎈
NisaMomy Umudunannesi bizimkide orta ince kalınlıkta geldi bakim kızım gelirse hayırlısıyla deniycez 😊
mihsah_5561 Biz de aynı ölçüde park yatak aldık. baya araştırdım kararsız kaldım.en sonunda n11 den gelişim yatak’ bir bebek yatağı aldım,üst tarafında pamuk dolgusu var.ama ben ince birpamuk şilte tarzı bişey de diktim koydum.
Umudunannesi mihsah_5561 yetersiz mi yatak direkt kullanım için diyosun yani canım bebeği rahatsız eder mi