Selin17 Semihanim beta hcg değeri ile çoğul gebelik tahmin etmek zor ancak usg De kese göründüğün de doktor söyleyebilir bunu
kar_kristali Beta hcg değeri bendede fazla çıkmıştı ama tekil gebelik benimki hormonlara göre değişiyor canım 2 gün sonra kan verdiğinde değer iki katı kadar çoğalıyorsa tekil 4 katı veya 4 katına yakın çıkıyorsa çoğul gebelik tir hayırlı olsun canım
kar_kristali Tugce1803 ikiz gebeliklerde beta hcg daha fazla yükselir diye biliyorum doktorum öyle söylemişti
Benimo Semihanim tam 5 haftayken 7000 çıktı benimki de. Doktorum olabilir dedi ama tek kese göründü. İlerde belli olur sizinki de hayırlısı olsun 😊artışınız nasıl kaç kat artıyor ?
BegummKaya27 Semihanim gayet normal bence benimde 5595 ti 5+1 de keseyi karından net bi şekilde görmüştük
Misssimsek Semihanim 5.haftada 17300 du tekil gebelik canım. Çoğul olup olmadığı anca ultrasona belli olur
Anneolmayahasret Esin25 5+4 de gormustum canim bebegide kalbide ama bu kisiden kisiye degisiyo tabiki
gupsemnur Semihanim 4+ 2 de benim bthcg değerim 7951.2 çıktı bir doktora danıltığımda direk ailede ikiz gebelik varmı dediler benim bebeğim tek