Ben ilk defa bu ay ovulasyon denedim 4 senelik evliyim tedavi gördüm hep sağ tüpüm tıkalı sol az yumurtluyo pico denilmişti ama bu virüs yüzünden gidemedim hiç doktora fln bikerede bunu deniyim dedim bir gebenin günlüğü var instagramda ordan gördüm aldım picolu olduğum için düzenli değil adetim denedim adetliyken tedaviden kalan femara vardı günde bi kere onu kullandım 5 gün adetin başından sayarsak 16sında yumurtladım 17sinde çatladı 5 6 gün değerlendirdik ben yumurtlama sonrası aynı düzen 9cu gün tekrar yapmaya başladım ovulasyon testini koyuydu hergün milim milim 12 ci gün seninki gibiydi koyulaştı dayanamadım 13 gün bayram sabahı gebelik testi yaptım silikti 15 gün bidaha yaptım biraz daha koyuydu 16gün kan verdim 271.88 di değerim çok şükür doktar gittim daha 4 hafta görünmez bişey dedi kesesi bile yoktu buğün ovulasyon yaptım anında simsiyah oldu gün geçtikce koyulaştı takip et inşAllah vardır seninde benim umudum yoktu ama denemekde fayda var bu süreçde dedim Allah gönlüne göre versin güzel haberlerle inşAllah 🤲