Elifsultan__ Merhaba anneler doğum icin hangi terligi tavsiye ederseniz ben pek bu tüylü yada havlu terliklerden istemiyorum crosc sizce uygun mu
elifalperr Elifsultan__ havlu terliklerden istemiyorsan crocs gayet uygun canım rahatta biz çalışırken onu kullanıyoruz çok rahat
Sezensu Elifsultan__ Ben tüylü lohusa terliği de yaptırıcam ama crocs aldım o bembeyaz terlikleri hastanede giyemem çünkü yanımda götürürsem sadece fotoğraf çekimi icin kullanırım 🙏🏻
Pelin55 Elifsultan__ oglumla kizimda normal terluk aldim daha rahat etrigim icin bu bebegimde diger terkikden aldim esime giciklik olsun diye 😈 hastahane de giymeye normal terlik alirim gene😅bu arada suslu terlikler hastahanede uygun olmaz diye düşünüyorum giyen var ama bide eve geri getirop evde giyen var
Elifsultan__ elifalperr hastane icin tuhaf olmaz dimi bazıları süslü puslu istiyor ama ben daha çok rahatlıktan yanayım doğum icin dışarıda giyilen terlikler de nasil olur bilemiyorum tabi
Sare07 Elifsultan__ yok yahu o süslü püslü çirkin terliklerden daha iyi bence crocs. Sonrada kullanırsınız zaten. O diğer çirkin terlikler giyilmiyor bile. Gayet mantıklı düşünmüşsünüz.
elifalperr Elifsultan__ dışarda bile giyiyorlar onları çok rahat tatlı duruyo pijama takımını da normal aldıysan bence bişe olmaz orijinallerine o kadar para vermek istemezsen İnstagram da rahatadımlarterlik diye bi sayfa var her rengi var pijamana göre seçebilirsin ben ordan alıyorum iş terliklerimi
Elifsultan__ elifalperr aaa çok iyi teşekkür ederim kesinlikle bakicam ttrliginizi normal ayakkabı numarasıyla alıyorsunuz yoksa bi numara büyük mu
elifalperr Elifsultan__ onlar söylüyor canım renklere göre değişiyormuş seçtiğin renge göre tam kalıp ya da bi numara küçük alın diyo
713 Kızlar gecelik pijama isini naptiniz ya.öyle cok süslü olmayan iç göstermeyen öneriniz var mı.mecburluktan alcam ya cidden hic istemiyorum.baska fikirleriniz varsa açigim gecelik ve pijama konusunda
Elifsultan__ elifalperr aynen baktim akinal bella da rahat ayakkabicida çalışmıştım alanlar memnundu 😂
713 elifalperr markasi neydi canim.ic belli ediyormu.malum hasta bezi yada depand takcaz ilk zamanlar
elifalperr Elifsultan__ rahat canım sabahtan akşama ayaktayım o terliklerle sorun olmuyo bi tane crocs 200 den fazla ona vereceğime bir sürü rengini alıyorum toplam o paraya 😂
Elifsultan__ Pijama olarak ben beyaz istiyorum ama eşim bu konuda biraz kıskanç icin gözükür diyor siyah al diyo 😂
Dtsrf O İğrenç çiçekli terlikleri ve çiçekli taçları görmektense Crocs süper fikir. Pijama takımı Oysho bakabilirsin
elifalperr 713 mirano diye bi markaymış canım şimdi baktım da . Normal mavi bi pijama takımı iç belli etmiyo denedim malı güzel
713 elifalperr tesekkur ediyorum canim. 62 kiloyum doguma kadar 65 olurum M beden mi alsam nasil kaliplari dar mi