Evettt sonunda bende dogurdum hep derdim acaba olur mu hamile kalir miyim bebegim olur mu bende hikayemi yazar mıyım ve sonunda oldu
1 Eylül 2019 da evlendim ve hiç adet olmadan hamile kaldım eşim le severek evlendim ve beklemek gibi düşüncem yoktu rabbim de nasip etti çok şükür korunmadk ikimizde olmasini istedik 2 hafta sonra test yaptim istiyorum ya negatif çıktı daha erken dedim ama bende bulanti halsizlik var evlilige veriyorum 1 ay olduğu gun esimle market alisverisine gittik aksam icin guzel masa hazirlayacagm güya eşime çaktırmadan eczaneden 1 test daha aldım eve geldim duramiyorum yapacagm ve yaptim sonuc pozitif guzelce hazirlandim masami hazirladim gorumcemden yardim alarak hemen bir kutu hazirladim veee büyük an hamile oldugum haberini verdm ilk 5 ay cok zor lu süreç gecirdim bulanti kusma öksürük beni benden aliyordu 4 kilo verdim 5 aya kadar sonra kendime geldim tabi bu surecte banyoda düşüp 2 gün düşük riski ile hastaneden bile yattm sonra kızım kendini bir türlü gostermedi 6 aya kadar sonra suyum geldi derken 30 haftadan itibaren hep elim tetikte surekli hareketlerini takip ediyorum her hafta kontroller derken 36 da alirim dedi doktorum gittik bir hafta daha idare edebikir 37 oldu bir hafta daha derken 38 haftayi bulduk tabi bu süreçte sürekli su iciyorum havuc armut yiyorum süreç ilerliyor 38+0 da gittim doktorum suyun baya azalmış istersen bugun alalim dedu hemen bayram sabahi yok dedim sabah gelirim tazecik anneyim daha dün sabah 9 da yatisim yapildi 12 de amaliyat hanefeydim 12.10 da melegim dunyaya geldi o an cok güzeldi spinal sezeryan ile dunyaya getirdim 3.300 gr dogdu melegmkizimi amaliyat hani sadece cekistirmeleri hissedyorsunuz aci yok brn ilk basta korktum hissediyorum uyusmadim diye ama onlar bitirmislerdi bile sonrasinda uyusukluk geçince agrilar başlıyor ama igme yapiyorlar adet sancısı gibi sanci oluyor ilk 4 saat bisey yemedim ilk gun sadece meyve suyu biskuvi türü seyler yedim gazimi aksam cikardim hemen 8 saat sonra yurudum ilk yurume biraz zordu sonrasinda eşim sürekli yürüttü beni herseuimle ilgilen di annem ve kayinvaldim vardi yanimda ek olarak ama em çok esimin destegi oldu tuvalete gitme konusunda tum nazimi çekti kızıma ve bana gül gibi bakti güzel bir dogum geçirdim şuan yanimda melegim agrim sizim var ama dayanilmauacak gibi degil size tavsiyem mutlaka depend alin cok ise yarıyor göğüs pompasi eger gogus ucunuz yoksa alın benim yoktu vermekte zorlqndim hemşire şırınga ile çekti cok kiyafet agirligi yapmayin gereksiz esya getirmeyin 1 gece yattm ve 1 hastane çıkışı kizima bir pijama takimi bana yetti baska şeye gerek kalmadi bol bol sıvı tuketin gaz cikarmaya yardimci oluyor bol bol yuruyun rahatliyorsunuz özel hastanede dogum yaptim bn gayet memnun kaldim 1 gece yatak özel oda 2 defa yemek 1000 tl ödedim fikir olsun sizede bugün taburcu oldum daha artik happy kids se gecme vakti herkeze guzel doğumlar diliyorum kendinize iyi bakın 😍😍😍😍😍😍