Duyguork 9 haftalık hamileyim Ters giden bir şey olursa anlaşılır mı ? Tecrübeli olanlar yazabilir mi
Babyy1S Duyguork doktorunuz bir seyler ters gittiginde söyler belli olur yani 5 6 haftaykende belli oluyor siz niye böyle düşündunuz anlamadm
ilkbahar Duyguork yani genelde ters giden şeyler o haftalarda kendini kanama vs ile belli edebiliyo… Ama kalbi felan durursa (Allah korusun) pek belirti olmuyo.. 😶
Elifdoan Duyguork o kadar vesveslenip panikletme kendini dua et bol bol, Rabbime emanet de, senin o stress ve panigini bebeğinde hissediyo evet zor o aylarda insan anlayamıyor ama korkuyla da yaşanmaz ki
Mekamu Duyguork siz sakin olun olumlu olun. Zamanında doktorunuza gidin. Olacak olan oluyor ve anlaşılmıyor hele de ilk haftalarda.
ilkbahar Duyguork o risk her haftasında olabilir. Kötü şeyler düşünüp endişelenmemek lazım 🙂aklına öyle şeyler geldiğinde sağlıkla kucağınıza almak için dua et rahat ol 🙂🙆♀️ yoksa günler geçmez kendine eziyet ettiğinle kalırsın 🙂
Duyguork @Elifdoan evet doğru söylüyorsunuz dua önemli ben o gibi durumlarda belirti oluyor mu diye merak ettim
Elifdoan Duyguork progestan kullandım ve yaklaşık 2 ay kadar hiç kalkmadan yattim canım şuan elhamdülillah ikimizde iyiyiz 20.haftaya geldik 😊
Aresss Bi şeyin olacağı varsa oluyor ,kısmette o çocuk dünyaya gelecekse kimse mani olamaz.o yüzden kafanızı böyle şeylere takıp stres yapmayın tadını çıkarın gebeliğin :)