Kardelen92 Benim erken doğum riskim var doktor bebek 2500 kg olduğunda korkma doğum normal kabul ediliyor dedi 31 hafta 4 günlük olduk haftası önemli değil dedi doktor kg önemli dedi 33 34 te de doğabilir dedi kacinci hafta da 2500 oluyor bebekler çok merak ediyorum
Eslem13esila Kardelen92 haftası bu aralar ve sizin beslenmenize bağlı iyi beslenirseniz bir haftada yarım kilo ya kadar alır bence bir dakika bile ağzınızı boş bırakmayın
Mucizem7 Kardelen92 o bebekten bebeğe değişiyo der benm doktorum. Şuan kaç kilo bebeğiniz?kasar peyniri,süt ,badem,ceviz,fındık ye canm bol bol
Zeyno_65 Esraslc erken doğum riskin yada bebekte kilo almama durumu var mıydı peki ? 2 hafta önce erken doğum riskim olmaya başladı. Birazda az kilo almıştı bebeğim çok üzüldüm o yüzden sormak istedim yanlış anlamayın. Erken doğacağını biliyormuydunuz merak ettim
Nurhayatymnli Kardelen92 39. 40. Haftada 2500 kilo olan bebekte var canim o senin beslenmene bagli sağlıkla zamaninda gelsin insallah
OzgeSelcuk Kardelen92 arkadaşlarında dediği gibi o senin beslenmene genetiğine bağlı bişi. Benim kızım 34. Haftasında 2 hafta önde giderek 2500dü kilosu bu mantıktan gidecek olursak doktorların hesaplamasına göre 36.haftada 2500 felan oluyorlar son ayına girince hızlı bi şekilde kilo alıyorlar normal verilere göre tabi. Şuan 36.haftamdayım hep ıkı hafta önden gitti kızım 3000 kilo olmuştur yuvarlak hesap bu şekilde düşünüyorum 🤔