Anneyim Bugun saat iki de doktor randevum var ve inşallah bu sefer herşeyi net ogrenirim 4 üncü olmasına rağmen cok heyecanlıyım
Blcns Anneyim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ☺️ Benim de bir oğlum var bir de kızım olacak inşallah
Anneyim Evet hanımlar 3 erkek den sonra net bir şekilde kızım olacagını ögrendim allahım bunun mutluluğu cok başka cok şükür allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah amin amin
Anneyim Merdgn inşallah canım cok sagol valla elim ayağım birbirine girdi nasıl heyecanlandım anlatamam allahım yokluguna göstermesin tabiki bütün evlatlarımızın yeri ayrı ama kızın yeri apayrı
Merdgn Anneyim Kesinlikle katılıyorum 😍 Allah hayırlı evlat nasip etsin inşallah benim de oğlum olacak. Ama kız evlat bambaşka ☺️
Anneyim Merdgn gercekten oyle daha karnımda ama cok heyecanlandım cok şükür şimdi pembiş pembiş kıyafetler almamak için kendimi zor tutuyorum şu anda 24+3 haftalık büyüyor kıpırdak kızım.
Merdgn Anneyim Maşallah 😍 Ben de kıyafet alırken hep kız çocuklarına gidiyorum çeşit çok ve çok güzel şeyler var 😂😂