Gazel0606 Kaç haftalık oldunuz neler yapıonuz sürekli yatıonuz mu yoksa normal hayatınıza devam mı edionjz
Aysegulgorkem 34+5 olduk şükür🤲hep yattım hiç kalkmadan sadece tuvalet ve kontrol icin kalktim sadece 2gundur bebegimin kıyafetleriyle uğraşıyorum bide bugün bulasik yikadim az bise🙈rabbim hayirlisiyla kucagimiza almak nasip etsin insallah🤲🙏
Gazel0606 Aysegulgorkem inila Allah’ın izniyle maşallah çok az kaladı b 30+4 üm bn yatamadım annemler uzak olduğundan ufak ev işleri yapıyorum eşimde yardımcı oluyor inşla sona dogru gideriz agrıların oluyor mu
Medihammm4220- 29 +1 olduk Tam 3 ay oldu bugün serklaj olalı şükür hep yatıyorum yemek doktor wc haricinde ağrım falan yok şükür ama arada bebek toplanma sı karın sertleşmesinin var o biraz korkutuyor inşallah ileriki haftaları görürüz
Gazel0606 Medihammm4220- doktor bana 36 haftada alırız dedi normal Doğum istiyorum bazıları sezaryan oluyor sezaryamda alıyorlar
Gazel0606 Medihammm4220- sürekli yatıoom dedimi ya omdan bendede acıklık yoktu kısalma vardı birde kaybım vardı yakınlarım yanımda olmadgndan ev işlerimi kendim yapıyorum korka korka zorlugor muhum acaba
Mervis14 Kizlar Bende serklajliyim Ama daha yolun basindayim 15 haftalik Benim daha 2 bucuk hafta önce dikis atildi Insallah sizin gibi 30 haftayi görürüm Bende
Medihammm4220- Gazel0606 benim serklaj I’m 17. Haftada tesadüf farkedilip yapıldı ve şimdi de rahim boyu sıfırlandı 28. Haftada şuan sadece ip tutuyor o yüzden yatmak zorunda yım ama durum a göre doktorlar zorlanma Dan iş yapmaya izin veriyor benim böyle bi şansım yok malesef🙄
Gazel0606 Medihammm4220- çok iyi yapıosun bebeğimiz başka hiç bir şey önemli değil boş ver işi stres yapma rahat ol hamilerim tadını çıkar