Fatma8988 Deryadiyebiri 2 nosununun 210 lusunu aldım. 1 no 2,5 kg 2 no 3 kg. 1 numara dar olabilir birde malum yaz diye cok sıkmasın dedim. Birde benim bebeğim erkek. Bu nedenle yarım kilodan sebep 1 numarayı almadım
Deryadiyebiri Fatma8988 aslında en iyisini sen yapmışsın 😂👏🏼👏🏼 bakalım 1 no aldım 210lu artık. Şansıma🤪🤪
Milann Ben sadece hastane için aldım stok yapmadım 2 paket yeni doğan ve üzerinde 0 aylık yazıyor çok mu küçük olur 😳 içinde 24 tane var
yumukeller Deryadiyebiri bende sleepy alacam canım. Ama başta az almayı düşünüyorum. 40li paketi vardı sanırım ondan. Her bebek her bezi kabul etmiyor pisik olabiliyor çünkü boşa almış olmayayım
Milann Deryadiyebiri yok değil 3 kiloya kadar kullanılır yazıyor fransadan aldım içime sinmedi bugün 4,8 kiloluk aldım nolur nolmaz diye 😂
Guullll Deryadiyebiri bn sleepy 2 numara aldım. Sleepinin ebatları küçük oluyor dediler. 2 numarada zaten 3 kg dan başlıyor. 210 adetlinin fiyatı iyiydi, o nedenle çok olur mu diye düşünmedim.
Deryadiyebiri Guullll valla çok iyi yapmışsın. Şu an ben de siparişimi iptal edip 2 numaradan 210′lu mı alsam diye düşünüyorum 🤔
Dozturkgol Deryadiyebiri 1 numara alin mutlaka karniniza sigan bebeklerin totosu ne kadar sanki aldiginiz yenidogan kiyafetler bile bol geliyor icinde kayboluyorlar ilk zamanalar benim oglum 3.750 dogdu 1 ay kullandim 1 numara
ffckizannesi Ben 1 numaradan hastahame için 20 li bi oaket aldım ve baktm 1 ile 2 arasnda hiç fark yok nerdeyse 2 numaradam 400 adet aldm günde 10 tane değiştiriliyormuş anca yeter dedim