gulny https://imgyukle.com/i/ymnwu1 Yarın hepimiz saat 18:00 de aynı anda yazalım tt olmak için, ama o saate kadar da paylaşıma devam! Yarın çok önemli, Pzt ye kadar bir düzenleme çıkması için 🙏🏻
Acemianne92 turunculuanne ne kadar insafsız insanlar var benim eşim de dün Cüneyt Özdemir in YouTube yayınına yazdı idari izinlerle ilgili cahilin biri bana nasıl bulaşıyorsa hamileye de öyle bulaşır nolcak ki yazmış ağzının payını verdik ama ülkemizde cahil çok malesef 😔😔😔
berfunya Asl_i onların altına da yorum olarak yazın arkadaşlar bugün birkaç kişiyi öyle uyardık, artık öyle yazmıyorlar. Gördüğünüzü uyarın ben dün sabahtan beri uğraşıyorum çok yoruldum
nuryadaperi Asl_i evet sağlıkçı olmasını ön plana çıkarmanın anlamı ne ki ? Ben de sağlıkçıyım ama bu konuda herkes aynı oranda riske sahip. O kadar çok sağlıkçı hamileler risk altında yazmışlar ki şaştım kaldım. Dünden beri sürekli twit atıyorum ben de etiketlemediğim adam kalmadı umarım sesimizi duyarlar 😔
Prm112 nuryadaperi işte canım herkes bir tuhaf kendilerini düşünen öyle yapıyor bende sağlıkçıyım ama bana izin veriliyorsa herkese verilsin düşüncesindeyim günah yani benimki can onun ki degil mi sanki
nuryadaperi Prm112 sağlık bakanlığı çalışanlarına izin verilmemişti ve ben o zaman da onlar adına twit atmıştım birsürü. İki gün sonra da karardan cayıp onları da dahil etmişlerdi. Umarım yine öyle bir durum söz konusu olur 😔😔
Acemianne92 Arkadaşlar Twitter kullanmayı pek bilmiyorum da bu kadar tweete rağmen neden gündeme düşmüyoruz ?
gulny Sevgili adminciğim @Dilek45 @NaimeYilmaz bize destek olmak için başlığımızı sabitleyebilir misiniz?🙏🏻 Forumdaki tüm kamu görevlisi hamilelerin görebilmesi için bu çok önemli. Yarın son günümüz, yarın da sesimizi duyuramazsak Pzt işe gitmek zorunda kalacağız 😔
ilkim_55 gulny sadece kamu değil tüm hamileler. Ben işten ayrılacağım ama tüm hamileler için kaç gündür çabalıyorum. Tüm sosyal meydanları kullanarak. Lütfen daha aramızda ayrım yapmadan birlik olmayı öğrenelim lütfen!!
gulny ilkim_55 kesinlikle öyle,çok haklısınız 🙏🏻 Kamudakilere genelge çıkınca özel sektör de uyarlıyor diye biliyorum, ben sadece 2 gün önceki genelgenin iptali açısından öyle söyledim. Mücadelemiz hepimiz için 🙏🏻
gulny Memurlar.net haberimizi yaptı sonunda 🤗 https://www.memurlar.net/haber/908220/idari-izin-neden-gebelere-verilmedi.html